SosyalKafa

Akbank Sanat’tan interaktif Instagram hikayesi: #kısayoldan

akbank-sanat-600x317Akbank Sanat, 11. Akbank Kısa Film Festivali için hazırladığı interaktif Instagram hikayesi için hazırladığı 37 video ve 85 kurguyla odağımızda.

#Kısayoldan adı verilen kampanyada Akbank Sanat daha önce benzerlerini sizlerle paylaştığımız, Instagram’da hesaplar arasında ilerlemeyle oluşturulan hikaye konseptini, video içerikle zenginleştirmesiyle dikkatleri çekiyor.

Kısaca kurguya değinerek devam edelim Kısa Film Festivali’ne yetişmek isteyen bir gencin yerine geçerek Instagram’da seçimleriyle ilerleyen kullanıcılar engelleri aşarak en kısa yoldan festivale gitmeye çalışıyorlar. Kapkaççı yakalama, kedi kurtarma, kısa mesafe almayan taksiciyi ikna etme gibi İstanbul sıkıntılarıyla içine çeken hikayede 12 farklı son bulunuyor.

Sadece Instagram için hazırlanan kampanyanın ajansının McCann İstanbul olduğunu belirterek yarışmaya en kısa yoldan festivale giden kullanıcıların sonda yer alan kodu paylaşarak sürpriz bir ödülün de sahibi olacağını paylaşalım.

Hikayenin başlangıç videosunu aşağıda bulabilir ve buradan yarışmaya katılabilirsiniz.

Kaynak: http://sosyalmedya.co/akbank-sanattan-interaktif-instagram-hikayesi-kisayoldan/

Mustafa Onur Küpeli

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mustafa Onur Küpeli

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım