SosyalKafa

Android Wear’ın İkinci Büyük Güncellemesi Geliyor: Bilek Hareketleri, Wi-fi…

Android Wear için Büyük Güncelleme

Techcrunch’ın haberine göre, Google’ın akıllı saatler için geliştirdiği işletim sistemi olan Android Wear büyümeye devam ediyor ve gerisinde kaldığı rakibi Apple Watch’ı yakalamayı hedefliyor.

İşte Yenilikler:

Bilek Hareketleri ile gezinme:

wrist flick

Gelen güncelleme ile akıllı saatlerinizin kazanacağı ilk özellik ise sadece basit bir bilek hareketi ile Android Wear‘ın temelini oluşturan kartlar arasında gezinmek artık mümkün. Bileğinizi ileri geri hareket ettirdiğinizde sıradaki kart önünüze gelecek.

Emoji Çizimi:

emoji

Kullanabileceğiniz ikinci özellik ise Emoji çizimi, Android Wear saatinizin dokunmatik özelliğini kulanarak dilediğiniz emojiyi çizebileceksiniz.

 

Her Zaman Uygulamada:

always on

Güncelleme ile gelecek önemli özelliklerden bir diğeri ise her zaman ekranın açık olma özelliği. Bu özellik ile akıllı saatinizin ekranı kapanmıyor.

Fakat eğer saatinize bakmıyorsanız akıllı saatiniz bunu algılıyor ve ekranınızı siyah beyaz bir hale getiriyor bu da pil ömrü açısından oldukça önemli bir yenilik.

Wi-fi Desteği:

Artık akıllı saatiniz bildirim almak için Bluetooth’a muhtaç değil, bu özelliğin en büyük artısı ise artık telefonunuzu evde bırakıp uzaklaşsanız bile saatiniz bildirim almaya devam edecek. Güncelleme, LG’nin Watch Urbane modelinden başlayarak tüm Android Wear saatlere önümüzdeki haftalarda gelecek.

Cenk Aygün

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım