SosyalKafa

Dijital Medya Zirvesi 2015’e Ücretsiz katılabilirsiniz…


You are invited to the following event:

DIJITAL MEDYA ZIRVESI 2015

Event to be held at the following time, date, and location:

Friday, May 22, 2015 from 9:30 AM to 5:30 PM (EEST)

Beykent University
Şişli, 34398
Turkey

View Map

Share:

Facebook Twitter LinkedIn


Kayıt ve Detaylı Bilgi

dijitalmedyazirvesi.com

Beykent Üniversitesi ortaklığı ile gerçekleşen dijital dünyanın öncü isimlerinin yer aldığı, reklama ve reklam sektörüne gönül veren kişilerle birlikte olacağınız ücretsiz etkinlik.

Dijitalin gücü teması ile gerçekleşecek olan Dijital Medya Zirvesi 22 Mayıs 2015 tarihinde Beykent Üniversitesi Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleştirlecek. DMZ 2015 dijital dünyanın öncü isimlerinin yer aldığı, reklama ve reklam sektörüne gönül veren kişileri bir araya getiriyor.

Pazarlama stratejileri, marka yönetimi, viral video gibi konuların işleneceği zirvede dijitalin gücünü ve geleceği hakkında konuşacağız.

Gerçekleştirdiği projeler ile adından söz ettirmiş dijital dünyanın önemli isimlerinin yer aldığı zirvede katılımcılar network edinme şansı yakalayacak.

Ping Digital’in kurucusu Burçin Ergünt, Onedio kurucu ortaklarından Ahmet Çağan Yıldırım, ListeList ve EticaretMag kurucusu Ahmet Kırtok, Boomerang İstanbul kurucu ortağı Evren Kaçar, ManajansJWT Creative Director’u Olcayto Cengiz, Plasenta’nın Creative Strategist’i Cihan Yılmaz, Pazarlamasyon yönetici ortağı Haydar Özkömürcü, Monitera yöneticilerinden Sinem Isıyel, Morhipo Dijital marka yöneticisi Ceren Topaloğlu, Creative Director Taci Yalçın, viral videonun gücünü bizlere en iyi aktaran ekip Batesmotelpro’dan Tansu Tunçel ve Volkan Öge, Sosyolog Stratejist Başak Temel, Twitter’dan tanıdığımız Taci KalkavanKutup ZencisiRayMalifalitiko ve Jokato bizlerle olacak.

Başta ajans çalışanları, marka yöneticileri ve reklam sektöründe yer alanlar olmak üzere Dijitalin Gücü’ne inanan herkesin katılabileceği ücretsiz etkinliktir. Son kayıt tarihi 21 Mayıs 2015’dir.

Ulaşım

– Otobüs ile

  • 41 AT – Ayazağa Köyü – Cevizlibağ
  • 41 E – Ayazağa Köyü – Kabataş otobüsleri

– Metro ile

Taksim – 4. Levent Metro Hattı sonrası 4. Levent Metro çıkışından kalkan Ayazağa Köyü dolmuşlarıyla ulaşabilirsiniz.

Zirvenin canlı akışı için twitter hesabımızı takip edebilirsiniz; @DMZirvesi

Zirve hashtag’i: #DMZ15


Bağlantılar

İletişim

Burak Kartal
info@dijitalmedyazirvesi.com
0506 716 86 55
Organizatör

Tüm katılımcılara şimdiden güzel ve etkileşimi bol bir zirve diliyorum. Kayıt yaptıran herkese zirve sonunda katılım belgesi verilecektir.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım