SosyalKafa

Kadir Has’ta “Nesnelerin İnterneti İle Pazarlama Eğitimi”

Nesnelerin İnterneti İle Pazarlama Eğitimi

   IoT-347x347

 

BASIN BÜLTENİ

 

1 Haziran 2015

 

Nesnelerin İnterneti İle Pazarlama Eğitimi

Cover2

Kadir Has Üniversitesi bünyesinde hayata geçen
“Nesnelerin İnterneti ile Pazarlama” Sertifika Programı, Türkiye’de bir ilke imza atarak, teorik ve pratik eğitimlere yakın geleceğin teknolojisini iş dünyası ile bir araya getiriyor.

 

Dijital şehirler, akıllı evler, sizin yerinize düşünen, plan yapan, üreten, birbiri ile iletişime geçebilen ve en önemlisi sizin adınıza karar verebilen “şeylerle” birlikte yaşamaya hazır mısınız?

 

“Nesnelerin İnterneti”, BigData ve Makinalar Arası İletişim; internetin keşfinden bu yana yaşanan en büyük paradigma kaymasının habercisi. Kadir Has Üniversitesi bünyesinde kurulan #IoTAkademi, tüketicileri ve iş süreçlerini temelinden etkileyecek ve dijital dönüşümü hızlandıracak olan bu yeni paradigmaya karşı kurumları hazırlamak için yola çıktı.

CoverPhoto

Toplamda 10 farklı konuşmacının yer aldığı eğitimde; 6 farklı atölye çalışması ile katılımcılar; iBeacon – Oculus Rift – Akıllı Saatler – Google Glass – 3D Printer – Drone – Mobil Sensörler ve Robotlar ile tanışma ve akıllı nesneleri birebir deneyimleyerek proje geliştirme şansı bulacak.

 

13 Haziran – 27 Haziran tarihleri arasında her Cumartesi; günde 7 saat (09.00-18.00) olmak üzere toplamda 21 saat olarak planlanan bu eğitime; özellikle pazarlama çalışanları, FMCG, perakende, mağazacılık, B2B sektörlerde odaklanmış yöneticiler, reklamcılar, yazılım geliştiricileri, akademisyenler ve öğrenciler başta olmak üzere; günümüzün ve geleceğin teknoloji entegreli pazarlama süreçlerini öğrenmek ve deneyimlemek isteyen herkes katılabilir.

 

Daha fazla bilgi almak isterseniz, #IotAkademi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz:http://www.iotakademi.com

 

Ayrıntılı Bilgi:
Sunay Şener

Mail: info@iotakademi.com / GSM: 0532 786 7588

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım