SosyalKafa

Gökkuşağı dostu belediyeler… Polis saldırısına “Sosyal Medyadan 18 Onurlu Tepki…

23. LGBTİ Onur Haftası, bugün saat 17.00’de Taksim İstiklal Caddesi’nde başlayacak olan “13. Onur Yürüyüşü” ile sona erecekti ancak planlanan yürüyüş polis müdahalesine uğradı.

Hoşgörü ayı olarak bilinen içinde bulunduğumuz Ramazan ayı valilik tarafından bahane edilerek yürüyüşe müdahale edildiği bilgisi geldi. Bu arada geçen sene düzenlenen yürüyüş de Ramazan ayına denk gelmişti ve olaysız bir şekilde 22. LGBTİ Onur Haftası “12. Onur Yürüyüşü” gerçekleşmişti.

23. LGBTİ Onur Haftası, bugün saat 17.00’de Taksim İstiklal Caddesi’nde başlayacak olan “Onur Yürüyüşü” ile sona erecek.

Onur Haftası’nın ilk gününden beri dünyanın her bölgesinden doğan milyonlarca gökkuşağı LGBTİ haklara dikkat çekmek için sokaklara ve hayatlara renk katmaya devam ediyor. Bu Onur Haftası’ndaki gökkuşağı renklerinin daha bir büyüleyici olmasının en önemli sebebi de Amerika’da LGBTİ evliliğin artık bir hak olarak yasalaşmasıydı.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım