SosyalKafa

Snoop Dogg Galatasaray’a “transfer” olmaya kararlı

Dünyaca ünlü müzisyen Snoop Dogg, sarı kırmızı renklere büründüğü Instagram paylaşımıyla bir kez daha Türkiyeli taraftarların dikkatini üzerine çekti

Snoop dog galatasaray

Instagram’da 5,5 milyon takipçiye sahip ABD’li hiphop yıldızı Snoop Dogg, şimdiye dek  17 binin üzerinde de gönderi paylaşmış. Bunlardan ikisi ise Türkiyeli taraftarlar için hayli dikkat çekici. Çünkü Snoop Dogg o iki paylaşımda takipçilerinin karşısına Galatasaray formasıyla çıktı.

Wesley Sneijder’le bir arada görüldüğü photoshoplu görseli geçen ay Instagram’da paylaşan Snoop Dogg, dün gece de Türkiye’den dikkatleri üzerine çeken başka bir paylaşım yaptı.

Snoop Dogg, takipçilerinin karşısına yine bir photoshoplu, Galatasaray formalı görselle çıktı. Görsel 70 binin üzerine beğeni alırken, Snoop Dogg paylaşımın ardından Twitter’da Türkiye çapında TT oldu. Aynı saatlerde ise futbolla ilgili bir başka gündem konusu Arda Turan’ın Barcelona’ya transferiydi. Arda Turan ise transfer haberiyle dünya çapında TT listesindeki yerini aldı.

Serhatcan Yurdam

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Serhatcan Yurdam

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım