SosyalKafa

Dr.Özgür Uçkan hocayı kaybettik…Başımız sağolsun

ozguruckan

İnternet kültürünün önde gelen isimlerinden ve aynı zamanda çok değerli bir akademisyen olan Dr.Özgür Uçkan Hoca’nın vefatının üzüntüsüni yaşıyoruz. Yaşadığı ve tedavi gördüğü Paris’te dün gece yaşamını yitiren Özgür Hoca’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Etrafımızda birikimiyle, karakteriyle yetkinliğe ulaşmış o kadar az insan var ki… Türkiye siber alemi ve felsefe/sanat çevreleri en değerli üyelerinden birini kaybetti..

Hem Alternatif Bilişim Derneği üzerinden hem de İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ders verdiği dönemlerden defalarca karşılaşma anı oldu. Arkasından iyi bilirdik denmeyi en çok hak edenlerden…

http://www.ozguruckan.com/

https://twitter.com/ozuckan

https://eksisozluk.com/ozgur-uckan–240270?p=1

Dr. Özgür Uçkan

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde bilgi ekonomisi, ağ ekonomisi, yaratıcı endüstriler, enformasyon tasarımı ve yönetimi, iletişim tasarımı, tasarım yönetimi konularında lisans ve lisansüstü düzeyde, Yeditepe Üniversitesinde bilgi ve inovasyon stratejileri konusunda lisansüstü düzeyde ders vermektedir. Türkiye İhracatçılar Meclisi bilgi ekonomisi danışmanıdır. İstanbul Ticaret Odası Bilişim İhtisas Komitesi üyesidir. Alternatif Bilişim Derneği ve Türkiye Bilişim Derneği üyesidir. Akademik faaliyetlerinin yanı sıra, çeşitli kurum, kuruluş ve firmalara yönelik düzenli veya proje temelli olarak bilgi ekonomisi, iletişim stratejisi ve iş geliştirme danışmanlığı hizmeti sunmaktadır. Politika, insan bilimleri, medya, enformatik, kent planlaması, ekonomi, internet ve hukuk, kültür ve sanat konularında düzenli olarak makaleler yayınlamaktadır. Literatür Yayınları’ndan “E-Devlet, E-Demokrasi ve Türkiye” adlı kitabı yayınlanmıştır. Cemil Ertem ile birlikte yazdığı, “Wikileaks: Yeni Dünya Düzenine Hoşgeldiniz” adlı kitabı Etkileşim Yayınları tarafından Nisan 2011‘de yayınlanmıştır. Haftalık bilgi teknolojileri dergisi “Bthaber”de köşe yazarıdır.

Alıntı : www.erkansaka.net

Kaan Alper

https://www.instagram.com/knalper/
https://www.facebook.com/kaan.alper.560
https://twitter.com/kalperka

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Kaan Alper

https://www.instagram.com/knalper/
https://www.facebook.com/kaan.alper.560
https://twitter.com/kalperka

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım