SosyalKafa

Nevşin Mengü #Periscope’tan Cevap Verdi

Cumhuriyet.com.tr‘nin haberine göre Çetin Altan’ın yaşamını yitirmesinin ardından son yazısında kullandığı “Ben bu ülkeye demokrasinin geldiğini görmeden yaşamımı yitiriyorum” sözlerine atıf yapan Nevşin Mengü, periscope’tan canlı yaptığı yayında sert bir yorum yaptı.

Star yazarı Cem Küçük’ün canlı yayında “Onun hakkında bir şey yazsam insan içine çıkamaz… Benim adres bilgilerimi canlı yayında paylaştı. Onun meslek hayatını bitireceğim” diyerek ‘tehdit’ ettiği Mengü, Twitter üzerinden “Gazetecilik hayatımı bitirecekmiş! Buyur birader elinden geleni ardına koyma” şeklinde yanıt vermişti.

SIĞLIĞIN İKTİDARI

Mengü, Periscope yayınında ise şunları söyledi:

“Şu aralar durum ne, bugünler de geçer gerçi ama, şu aralar sığlık prim yapıyor, hakaret etme, belden aşağı vurma prim yapıyor. Lümpenin iktidarı, terbiyesizliğin iktidarı, edepsizliğin iktidarı… Böyle bir dönem yaşıyoruz. Bilemiyorum, bu ülke o sihirli çizmeleri giyip uçacak mı bilemiyorum. Ama Çetin Altan da öyle diyordu son yazısında. Enseyi karartmayın diyordu. Enseyi karartmaya hiç gerek yok. Bugünler de geçer.”

 

Ceren Ataş

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım