SosyalKafa

İstanbul Valiliği plakasız araçlarla ilgili açıklama yaptı

Görsel arşivdendir.

1 Kasım seçimlerinde de sabah saatlerinden itibaren plakasız araçlar görülmeye başlandı. Okul bahçelerinde yer alan araçlara HDP müşahitleri tepki gösterdi.

GÜNCELLEME 13.35

İstanbul Valiliği, oy kullanılan okullar önündeki plakasız araç ihbarlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

“Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında ilimizde okul önlerinde plakasız araçların bulunduğuna dair bilgiler yer almaktadır. Valiliğimizce 1 Kasım 2015 Pazar günü saat 16:30 itibariyle; 6 ilçede toplam 6 plakasız araç tespit edilmiş olup, bu araçlar hakkında cezai işlemler uygulanmıştır. Tespit edilen plakasız araç sürücüleri ile ilgili olarak; 5 plakasız araç sürücüsünün oy kullanmaya gelen vatandaş olduğu, 1 plakasız araç sürücüsünün ise sandık kurulunda görevli bir öğretmen olduğu anlaşılmıştır.Konu önemine binaen ilgili kurumlarımız tarafından hassasiyet ile takip edilmektedir”

 

Ankara’da Hasan Ali Yücel İlk öğretim Okulu’nun önünde plakasız servis araçları yer alıyor.

GÜNCELLEME 13.01

İstanbul Kocamustafapaşa’da okul bahçesindeki plakasız aracın, bir polisin şahsi aracı olduğu anlaşıldı. Yurttaşların tepkisi üzerine aracın plakası arka camına konuldu. Okul müdürü, polisi “Plaka belki yolda düşmüştür” diye savundu.

İzmir’in Menemen ilçesinin Yeşil Pınar Mahallesi’nde bulunan 80. Yıl Asarlık Ortaokul Okulu’nda plakasız araç tespit edildi. HDP’lilerin plakasız araca tepkisi ve şikayeti üzerine polis duruma el koydu. Polis araca plaka taktığını ve ceza yazdığını belirtti.

Gökçe Türkmen

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Gökçe Türkmen

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım