SosyalKafa

E-Kartvizit Uygulaması “CamCard”

cc

Gündelik hayatında çalışan herkesin etkileşim içinde olduğu paydaşları ile bir kartvizit alışverişi mutlaka olmuştur. İnsanların birbirlerine ulaşabilecekleri muhtelif adreslerin ve telefonların bulunduğu bu kartları nedense ihtiyaç duyduğunuz zaman asla bulamazsınız. İşte “CamCard” size onca vakit harcatan ve stres dolu biçimde sizi şekilden şekile sokan bu küçük karton parçalarının devrini sona erdirecek gibi gözüküyor.

Bir çeşit e-kartvizit depolama uygulaması olan “CamCard”  telefon kameranıza erişim sağlayarak kartvizit üstünde bulunan harfleri tarıyor ve üzerindeki tüm bilgiler uygulamaya aktarıyor. Uygulamanın marifetleri yalnız bununla sınırlı değil, belleğe aldığınız tüm kartvizit bilgileri aynı zamanda “CamCard”ın web sitesinde de arşivleniyor yani farklı cihazlardan erişim sağlayabiliyorsunuz. Kendi kartınızı başkalarına yollayabilir aynı şekilde geri alabilir veya uygulamanın sizi adres bilgilerinden direk navigasyon ile hedefe yönlendirmesini isteyebilirsiniz, üstelik kullanım ücretide talep edilmiyor.

Uygulamayı “CamCard”ın sitesinden indirebilir ve siz de giderek dijital bir hal alan iş dünyasına ayak uydurmaya başlayabilirsiniz.

 

Ali Mert Gürbüz

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ali Mert Gürbüz

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım