SosyalKafa

Infogram: Online Grafik ve Data Gösterim Uygulaması

square_logo

 

Yaptığınız iş gereği rakam ve görsel içerikli sunumlar hazırlamak sizi fazlasıyla uğraştırıyorsa Infogram omuzlarınızdaki yükü hafifleteceğe benziyor.

Bir çeşit online grafik ve tablo hazırlama uygulaması olan Infogram çeşitli hazır tabanlar üzerinden verileriniz için görsel oluşturmakla kalmayıp bu görselleri size en ince ayrıntısına kadar kişiselleştirme olanağı sağlıyor. Görselinizdeki çizgisel göstergelerin kıvrım özelliklerinden renklendirilmelerine kadar her ayrıntının düşünüldüğu uygulama aynı zamanda günümüzde kullanımı iyice artan haritalandırma çalışmaları içinde tüm olanakları sağlıyor. Ayrıca sütun ve pasta grafikler gibi klasik haline gelmiş birçok grafik çeşidinide Infogram’da bulabiliyorsunuz.

Profesyonel kullanım kadar amatör kullanımlar içinde çok elverişli olan uygulama kitlesini eğitim hayatından iş hayatına kadar uzanan bir yelpazeye yerleştiriyor. Aynı zamanda kullanım ergonomisi açısından da çok rahat olan bu uygulama bahsettiğimiz bu nimetleri paylaşmak için en basitinden en kapsamlı haline 15-45$’ arasında değişkenlik gösteren bir ücret talep ediyor.

Eğer siz de gününüzü grafikler ve tablolarla dolu sunumlarla geçiriyor veya sıkça data gösterimine ihtiyaç duyuyorsanız Infogram‘a bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Ali Mert Gürbüz

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ali Mert Gürbüz

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım