SosyalKafa

Buffer: Tek ekran,tüm hesaplar

 

logo-white

Buffer; sosyal medya paylaşımlarınızı hızlı ve takip edilebilir bir şekilde yönetmenize imkan sağlayan bir uygulama olarak karşımıza çıkmakta. Farklı hesapları tek panelden yönetme, paylaşımları zamanlayabilme, URL’leri kısaltma ve trafiği takip edebilme ve isteğiniz üzere panele erişim izni ile beraber hesabı birden fazla kişinin yönetimine açma gibi özelliklere sahip olan uygulama aynı zamanda paylaşımlarınızın sosyal ağlarda nasıl gözükeceğinide görme imkanı sağlıyor.

Kullanım, hesaplarınızı Buffer’a bağlamanızla başlıyor. Ücretsiz kullanımda bu sayı dört iken 10$’dan büyük işletmelerin ihtiyacını karşılamaya yönelik 250$’a kadar uzanan geniş bir seçenek yelpazesi olan uygulama video,GIF yükleme ve RSS gibi özellikleride içerisinde barındırıyor.

Buffer’ı Hootsuite,SproutSocial,Spredfast gibi benzerlerinden ayıran en belirgin fark ise Chrome Extension ayrıcalığı. Indirdiğinizden itibaren Facebook ve Twitter’da bir ‘Buffer’ tuşu oluşuyor ve bu tuş sayesinde beğendiğiniz bir paylaşımı aynı anda farklı sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabiliyor veya gönderiyi paylaşılmasını istediğiniz zamana ayarlayabiliyorsunuz.

Buffer sayesinde zamandan tasarruf edebilir, yoğun dönemlerinizde elinizdeki içeriği önceden zamanlayarak diğer işlerinizle uğraşabilirsiniz.

Ali Mert Gürbüz

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ali Mert Gürbüz

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım