SosyalKafa

Instagram’da Figen Yüksekdağ Krizi

Geçtiğimiz günlerde HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ adına açılmış bir Instagram hesabından yapılan paylaşımlar “Figen Yüksekdağ’dan skandal paylaşım” gibi başlıklarla haber yapılmıştı. Bunun üzerine HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Saruhan Oluç bir açıklama yaptı.

500-300

Oluç şunları söyledi: “Söz konusu ‘haber’de AKP-Saray medyası, adresini bile veremedikleri bir Instagram hesabının Sayın Yüksekdağ’a ait olduğunu iddia etmişlerdir. Bu yalan ve karalamaya ilişkin aynı gün kurumsal sosyal medya adreslerimizden Sayın Yüksekdağ’ın Instagram hesabı olmadığını duyurmuştuk. Açıklamamızda; Instagram’da sadece partimizin kurumsal hesabı olduğunu belirterek adresini de paylaşmıştık: https://www.instagram.com/HDPgenelmerkezi.”

Adsız

“Bir kamu kurumu olan Anadolu Ajansı’nın, gazeteciliğin en basit kuralını hiçe sayarak tarafımızdan görüş almaması; söz konusu Instagram hesabının gerçekliğini bile kontrol etmemesi; yalanın ve çamurun mağduru olan genç ile babasına mikrofon tutarak Sayın Yüksekdağ’ı suçlamaya kalkması kabul edilemez” diyen Oluç, hukuki işlem yapacaklarını duyurdu ve bu haberlerin yayından kaldırılmasını istedi.

Ceren Ataş

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım