SosyalKafa

Robokan Robot Yarışması 26-27 Mart 2016 tarihinde Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsünde…

robot yarışması afiş

2012 yılında Üniversitenin mühendislik öğrencileri tarafından kurulan, Okan Üniversitesi Mekatronik Kulübü, tarafından ilk kez düzenlenecek olan  Robokan Robot Yarışması 26-27 Mart 2016 tarihinde Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsünde gerçekleşecektir Türkiye’nin dört bir yanından öğrencilerin ve ekiplerin katılabileceği bir robot yarışmasıdır.

Robokan 2016, robotik alanda çalışma yapan öğrencileri bir araya getirmeyi hedefleyen, düzenlenecek yarışmalar ve seminerler ile robotik dünyasındaki gelişmeleri sorgulamayı planlayan bir etkinliktir.

Etkinlik 2 gün sürecek ve Sumo, Mini Sumo ve Çizgi İzleyen olmak üzere 3 ayrı kategoride kayıt yaptırmış robotlar kendi aralarında kıran kırana rekabet edecektir. Kategori başına 5000 TL olmak üzere toplam 15.000 TL ödül ve dereceye giren ekiplere burs imkanı sağlanacaktır.

Yarışmaya katılmak için kulübün resmi sayfasından Robot Kayıt bölümünden ön kayıt yapılması gerekmektedir. Yarışma kuralları ve detaylı bilgiler için Kulübün web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

www.okanmekatronik.com

https://www.facebook.com/omekatronik

https://twitter.com/OkanMekatronik

https://www.instagram.com/omkokanmekatronik/

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım