SosyalKafa

Alevi Gençlik Hareketi Online İmza Kampanyası: Yeni Maraş’lar Olmasın! #SivricehüyükDireniyor

Bir süredir faaliyet yürüten ve çeşitli Cemevleriyle çalışan Alevi Gençlik Hareketi (AGH),  Kahramanmaraş’ta Suriyeli mülteciler için yapılmak istenen konteyner kent kampına karşı online bir imza kampanyası başlattı. Kampanyanın tam metni şöyle:

LzmUAHsaaoGQSXD-800x450-noPad

“Maraş‘ta Alevi köylerinin ortak mera alanına, Suriyeli mülteciler için yapılmak istenen konteyner kent kampına karşı biz Alevi canların nöbeti sürmektedir. Suriyeli mültecileri yerleştirmek için koskoca ülkede bula bula Alevi köylerinin yakınına AFAD kamp yeri bulup kurmak, IŞID, El Nusra, El Kaide, Ahrar-uş Şam gibi vahşi katil piyon çetelerinin koruyucusu, destekçisi olan gericilerin yapmak istediği yeni katliamlar provasından başka bir şey değildir.

Diğer AFAD kamplarında olduğu gibi, kadın pazarlayan ve İslamcı terör örgütlerine adam devşiren bu projeye razılık gösterilmesi mümkün değildir. Hele ki Alevilerin yaşam alanı olan bir bölgede buna izin verilmesi olasılık dahilinde olamaz.

Maraş’ın kanlı izi, yüreğimizde acı hatırasını hala korurken buna meydan verecek ikinci bir ihtimale sonuna kadar karşı çıkacağız.

Maraş’ta Alevi köylerinin ortak mera alanına yapılmak istenen mülteci kampına dur demek için, imza kampanyamıza destek olun!

Alevi Gençlik Hareketi

MUHATABI
Alevi Gençlik Hareketi
KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ
Başbakanlık
#SivricehüyükDireniyor Yeni Maraş’lar Olmasın!”

Ceren Ataş

1 Yorum

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım