SosyalKafa

Twitter’da direkt mesaj butonu artık Tweet’lerin altında

Twitter’da direkt mesaj butonu artık Tweet’lerin altında

Twitter’ın direkt mesajlaşma özelliği üzerinde yaptığı yeniliklere bir yenisi daha eklendi. Bu yenilik sayesinde artık direkt mesaj göndermek çok daha kolay ve dahası herhangi bir tweet’i direkt mesajla birine göndermek oldukça kolaylaştırıldı.

Twitter’da bir tweet’i direkt mesajla göndermek bir kaç tıklama ile yapılabiliyor olsa da sık kullanılan bir özellik olduğu için daha kolay olmalıydı. Twitter’ın da aldığı geribildirimler sonucu bunun farkına varması oldukça güzel oldu. Hem tweet’leri direkt mesajla paylaşmak kolaylaştı hem de bu sayede bu özelliğin kullanım oranı artacak diyebiliriz.

Message Button (2)

Tweet’lerin altında normalde “yanıtla”, “retweet” ve “like” ikonları bulunuyordu. Bu ikonlar dışında tweet’in kendisine tıkladığımızda bir de üç nokta “…” ekleniyordu ve orada da erişebildiğimiz “direkt mesaj, diğer araçlarla paylaşma, kişiyi sessize alma, engelleme ve şikayet etme butonları geliyordu. Yapılan güncelleme ile “like” butonundan sonra bir de direkt mesaj butonu eklenmiş ve bu da sayfanın biraz daha dolu/kalabalık görünmesine neden olmuş. Tabi kullanım kolaylığı için bunun yapılması da şart görünüyor.

Eğer henüz güncelleme gelmediyse size bu özelliği göremeyebilirsiniz. Güncelleme ile beraber tüm Android ve iOS cihazlarda bu özelliğin aktifleşeceğini söyleyebiliriz.

Kaynak

Gizem Keskin

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım