SosyalKafa

Bilgi Hayvan Dostlarından Instagram Kampanyası #kampüstekidostlar

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Programı PUBLICA Öğrenci Ajansı öğrencileri, 2015 yılından itibaren Bilgi Hayvan Dostları inisiyatifi ile beraber çalışıyor.

Bilgi Hayvan Dostları, üniversitenin kampüslerinde yaşayan hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmek ve birlikte yaşam kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla kurulmuş bir inisiyatif.

13334258_10154248321819096_259348532_o

#kampüstekidostlar

Bilgi Hayvan Dostları ve Publica Öğrenci Ajansı, santralistanbul’daki hayvan dostlar ile aralarındaki sevgiyi paylaşmak için, onlarla çekildikleri selfileri #kampüstekidostlar etiketine ve inisiyatifin Instagram hesabına, @BilgiHayvanDostlari, göndermelerini istiyorlar.

1-10 Haziran 2016 arasında sürecek bu kampanya ile katılan arkadaşlar ödül kazanacaklar:

  1. Fujifilm Instax Fotoğraf Makinesi
  2. Urbanears Kulaklık
  3. Ttec Powerbank

Instagram Yarışması Katılım Kuralları:

1. Yarışmaya katılım ücretsizdir.

2. Yarışma, Facebook ve Instagram ile alakalı değildir. Facebook ve Instagram yarışmayı yönetmemekte, maddi olarak desteklememekte veya yarışmadan maddi çıkar sağlamamaktadır.

3. 18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül verilmez.

4. Kullanıcılar fotoğraflarında #kampüstekidostlar etiketini ve @bilgihayvandostlari isminikullanmalıdır.

5. Katılımcılar, Instagram'a #kampüstekidostlar etiketi ve ile yükledikleri fotoğrafların Publica Ajans ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin sosyal medya hesaplarında kullanılmasına izin vermektedirler.

6. Katılımcıların Instagram profillerinin erişime açık olması gerekmektedir.

7. Katılımcıların yükledikleri fotoğrafların kampanya konusuna, koşullarına, genel ahlak kurallarına uygunluğu Bilgi Hayvan Dostları tarafından tayin edilmiş moderatör yetkilileri tarafından kontrol edilecektir. Bu koşullara uymayan fotoğraflar kampanya kapsamına alınmayacaktır.

8. Katılımcılar, #kampüstekidostlar etiketi ile koydukları fotoğrafların sadece birisi ile yarışmaya katılmış sayılacaktır. Aynı kullanıcı birden fazla fotoğraf ile yarışmaya katılıyorsa en çok beğeni alan fotoğraf değerlendirmeye alınacaktır.

9. Katılımcıların, Instagram hesabına yükledikleri fotoğrafların yarışma başlangıç tarihi itibari ile (25.05.2016) kullanıcıların kendi Instagram hesabından yayınlanması gerekmektedir. Daha önceden yayınlanmış fotoğraflar değerlendirilmeye alınmayacaktır.

10. Yarışma 08.06.2016 Çarşamba günü sona erecektir. Gerekli adımları eksiksiz olarak yapan ve en fazla beğeni alan fotoğrafların seçilmesiyle birlikte kazananları Bilgi Hayvan Dostları (@bilgihayvandostlari) Instagram sayfasından açıklanacak ve kazananlarla Instagram üzerinden iletişime geçilecektir.

11. Bilgi Hayvan Dostları kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı saptanan ya da haksız yollardan kazanılan puanları tespit etmesi durumunda katılımcıyı diskalifiye etme hakkına sahiptir.

12. Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez ve nakit karşılığı talep edilemez. Yarışma toplamında bir kişi bir kere ödül kazanabilir, birden fazla ödül kazanamaz.

13. Bilgi Hayvan Dostları Grubu üyeleri yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri verilmez.

14. Bilgi Hayvan Dostları ; yarışma ödüllerini, tarihini, yarışma kapsamını, yarışma kurgu ve yapısını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

15. Yarışmaya katılan herkes yukarıda geçen tüm yarışma şartlarını okumuş ve anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

 

Bilgi Hayvan Dostları Fotoğraf Sergisi

2015 yılında BİLGİ Hayvan Dostları İnisiyatifi, santralistanbul Kampüsü’nde yaşayan canlıları daha yakından tanıtmak amacıyla bir fotoğraf sergisi de düzenlemişti.

Ceren Ataş

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım