SosyalKafa

Online İngilizce Eğitimi: Vidobu English

Online videolar ile eğitim veren www.vidobu.com sitesi İngilizce öğrenmeyi daha kolay, daha pratik, daha eğlenceli hale getirmeyi hedefliyor. Uzman eğitmen kadrosu tarafından özel olarak hazırlanan 400+ video içerik ve 8.000+ alıştırma ile Vidobu; dinleme, okuma, yazma, kelime öğrenme, konuşma, gramer bilgilerini öğrencilere aktarıyor.

Dili öğrenirken o dili kullanan toplumların kültürüne hakim olmak önemlidir. Bu açıdan Vidobu English, yurtdışından pek çok video ile günlük yaşam pratiklerini, günlük konuşma dilini ve dolayısıyla kültürü öğrencilere öğretiyor.

Bunlar için ilk olarak seviye tespit sınavına girmeniz ve size uygun seviyeyi belirlemeniz gerekiyor. Vidobu English’in uygulamaları ile seviyenizi ne kadar yükselttiğinizi, ne durumda olduğunuzu düzenli olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca CEFR, TOEFL, Cambridge ve IELTS‘e hazırlandığınız bu İngilizce eğitiminizi sonlandırdıktan sonra buradan sertifika alabilirsiniz.

Vidobu English’in en avantajlı yanı ise her an istediğiniz yerden İngilizce öğrenebiliyor olmanız. Herhangi bir sınıfa girmeden, sadece belirli saatlerle kısıtlanmadan İngilizce öğrenmek daha kolay!

vidobu_525-277

Vidobu English’i 7 Gün Ücretsiz Deneyin!

Vidobu English Premium sistemini hemen denemek için formu doldurmanız yeterli. Bilgilerinizi eksiksiz girerek Vidobu English Premium sistemini 7 gün boyunca ücretsiz kullanabilir, sonrasında memnun kalırsanız üyeliğinizi uzatarak kaldığınız yerden öğrenmeye devam edebilirsiniz.

Bakmak için tıklayınız: vidobu ingilizce dersleri 

Ceren Ataş

1 Yorum

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım