SosyalKafa

Sıla’nın Youtube Sürprizine Son 10 Dakika!

15 Temmuz sonrasında Yenikapı’da AKP, CHP ve MHP’nin katılımı ile gerçekleşen “Demokrasi ve Şehitler” mitingine katılmayacağını açıklaması üzerine konserleri iptal edilen şarkıcı Sıla’nın sevenlerine bir sürprizi var.

sila-yh4ocxctwr-0

 

“Darbelere karşıyım ama böyle bir şovun içinde olmayacağım” dediği için sosyal medyada lince uğrayan Sıla’nın bunun kadar destekçisi de vardı, #SılaYalnızDeğildir etiketi TT olmuştu. Kendisini ilk destekleyenlerden biri meslekdaşı Aylin Aslım oldu:

efefefefef

Sosyal medyadaki bu hareketlilikten sonra Sıla, resmi hesaplarından bir açıklama yayınladı:

fullsizerender-18

 

“Demokrasiye sığınarak söylediklerim, demokrasi mitingine katılmama gerekçemin geldiği noktayı şaşkınlık ve biraz da üzüntüyle izlemekteyim.

Gündemi acılarla dolu bir ülkede sizleri bu meseleyle ilgili meşgul ediyor olmaktan da hicap duyuyorum. Demokrasi farklılıklara saygı duymanın, o renkli farklılıklarla omuz omuza yaşamayı becerebilmenin adıdır.

Söz konusu demecimde şehitlerimizi ya da demokrasi nöbeti tutan yurttaşlarımızı kast etmediğimi açıklamak zorunda kalmış olmayı ve kelimelerimin hoyratça çarpıtılmış olmasını hala hazmedebilmiş değilim.

Hakkımdaki tartışmaları bu ruh hali ve yangını ile takip etmekteyim. Demokrasi ve ahlak çerçevesinde yapılan her türlü yorum, eleştiri ve sergilenen tutum kıymetlimdir.

Saygı, sevgi, iyi niyetle…”

fullsizerender-17

8 Eylül’de Sıla, tüm resmi sosyal medya hesaplarından yukarıdaki fotoğrafı paylaşarak 9 Eylül sabah saat 10.00’da sevenlerine bir sürpriz yapacağınız duyurdu. Sıla’nın Youtube kanalı için tıklayın

Sıla’nın sürprizi için tıklayın

Ceren Ataş

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım