SosyalKafa

Basın Bülteni: “Speechify’la Çay & Simit Fiyatına İngilizce Öğrenin!”

speechify-pr-photo-1

Basın Bülteni                                                                                                                                     21 Ekim 2016

contact@speechify.in

 

 

Speechify’la Çay & Simit Fiyatına İngilizce Öğrenin!

 

6 TL’ye Özel Ders imkanı sunan Speechify, sadece Türkiye’de iki ayda 10.000 saati tamamlayarak hızla büyüyen online İngilizce okulları arasındaki yerini aldı.

 

6 TL gibi cüzi bir ödeme karşılığında online özel derslerle İngilizce pratik yapabilmeyi ve hızlandırılmış bir şekilde İngilizce öğretmeyi vadeden Speechify, iki ay gibi kısa bir süre içerisinde Türkiye’de 100’den fazla öğrenci ve çalışana ulaştı. Genellikle Türk öğrenciler gramer konusunda her zaman iyiler ancak iş İngilizce konuşmaya geldiğinde pratik eksiği nedeni ile çekingen davranmaktalar. Bu açığı kapatmak amacı ile Speechify, Ağustos ayında tüm Türkiye’de Skype üzerinden özel konuşma derslerine odaklandı.

 

Speechify’ı benzersiz yapan en önemli konulardan biri yüksek kaliteye sahip öğretmenleri. Öğretmen olarak başvuranların sadece %2’si Speechify’da eğitimci olma hakkı kazanıyor çünkü şirket aksanın doğallığı ve akıcılığına çok önem veriyor. Eğitime olan titiz yaklaşım sayesinde öğretmen, öğrencinin ihtiyacı doğrultusunda dersi şekillendirebiliyor. Ders süresinin yaklaşık %60’ı İngilizce pratik ve konuşma ağırlıklı bu nedenle Speechify öğrencilerinin %95’i 5 üzerinden 4.5 oranında memnuniyet belirtiyor. Aynı zamanda dersleri öğrencinin talebine göre ister konuşma, ister gramer isterse de kelime bilgisi ağırlıklı hazırlamak mümkün.

 

Speechify’a nasıl giriş yapılır?

 

Öğrenciler şirketin web sitesi üzerinden isim ve cep telefon numaralarını bırakarak kayıt olabiliyorlar. Kaydın ardından Speechify öğrenci danışmanları en kısa zamanda size ulaşıp 1 saatlik ücretsiz deneme dersi randevusu için irtibata geçiyorlar. Deneme dersinin ardından, dersi veren hoca tarafından eksiksiz olarak yazılan ders görüşü öğrenciye gönderiliyor ve öğrencinin seviyesine uygun paketler için bilgilendirme yapılıyor. Öğrenci, tercihine göre 95 TL’lik başlangıç paketinden sınırsız ders paketine kadar farklı ve her bütçeye uygun fiyatlarla bunlardan yararlanabiliyor.

 

Öğrenci, Android destekli Speechify uygulamasını indirerek de eğitim portalına giriş yapabiliyor. Öğrenciler uygulama veya portaldan yararlanarak istediği zaman, istediği öğretmenden, ister 30 dakika ister 60 dakikalık ders randevusu alabiliyor.

 

Speechify Hakkında:

 

Speechify 4 ülkede eğitim veren uluslararası bir Online İngilizce Dil Okuludur. Türkiye’deki faaliyetlerine Ağustos 2016’da başlayan Speechify, 2 aydan kısa bir sürede 10.000 saat ile 100’den fazla öğrenciye eğitim vererek Türkiye’de en hızlı büyüyen Online İngilizce Dil Kurumları arasında yerini aldı. Speechify Skype üzerinden canlı, birebir, özel video ders hizmeti vermekte. Tüm Speechify öğretmenleri, alanında en az 2 yıllık deneyimi olan üniversite mezunu eğitimciler.

 

Speechify Türkiye’ye ulaşmak için:  Email · Android · Web

 

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  • skype üzerinden ingilizce dersleri veren çok uygun fiyatları olan bir eğitim firması. fiyatları ciddi anlamda sudan ucuz. adamlar 30 dklık ingilizce eğitimini 6 tl ye veriyorlar. hakikatten sudan ucuzdan kastım buydu. bazen bir restorana gittiğinizde suya bile bundan fazlasını yazıyorlar, kim kime bu fiyata bir kelime öğretir ki? neyse. bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum ve beğendim. ücretsiz dersleride var, bedava 30 dk eğitime kaydolup deneme yapabilirsiniz. web sitesi 6 lira ne amk.

  • O firma dolandirici. Bunu her yerde anlatacagim. Ben sinirsiz paket denen bir derp paketi var. Ondan yararanmak istiyorum ama sinirli. Neymis efendim, 4 saat sonra diger ders randevu olusturabiliyormussunuz. Bu durumda sinirsiz paketten sinirlandirilmis oluyor. Madem boyle bir kural koyacaksiniz sinirsiz demeyi bari. Ben sadece bu yonde soru soruyorum ve ders almak istedigim halde bana bir sepep gostermede beni engelliyorlar. Bunu da bu sitenin paylasmasini istiyorum.

    • Yorumu yazan kişi öğrencimiz değildir. Sınırsız paketlerin kurallarının ne olduğu konusunda kendisine defalarca bilgi verildi ancak ısrarla onlarca kez müşteri temsilcelerimizi arayarak kuralların kendi mantık ve isteğine göre değiştirilmesini talep etti. Kuralların ve sistemin bu şekilde işlediğini kendisine her seferinde açıkladık. Ancak aramaları sonlandırmadığı için kendisini engellemek zorunda kaldık. Websitemizde paketlerimiz hakkında gerekli bilgi verilmektedir. Bu bilgiler doğrultusunda uygun gören herkes paketlerimizden faydalanabilir. Paket şartları şahsa uymuyor diye sistem değişikliği yapmamız söz konusu olamaz. Ürün ve kullanma koşulları sitemizde belirtildiği gibidir. Detaylı bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz http://www.speechify.in/tr

      • Durum dediğiniz gibi olabilir evet o arkadaş yanlış beyan veriyor olabilir ancak teknolojiyi kullanarak rakiplerinizden üstün olmanız gibi bir vizyonunuz varsa o da gerekirse kişiye uygun ürün çeşidi sunmanız elzemdir. Bu şekilde rekabetçi piyasada uzun soluklu olabilirsiniz. Bu her iş için geçerlidir. “Paket şartları şahsa uymuyor diye sistem değişikliği yapmamız söz konusu olamaz.” yazarak dar kalıplı bir anlayışla şirketin yönetildiği gösterilmektedir. Bu alanda kendinizi daha çok geliştirmeniz gerekir.

        • Hi Ahmet.

          We are actively working on improving our product.

          You will see a significant improvement in effective use of technology in near future.

          We will make sure that you have the best product at amazing prices.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım