SosyalKafa

Twitter CEO’sunun hesabı askıya alındı!

Twitter CEO’sunun hesabı askıya alındı!

Twitter CEO’su olan Jack Dorsey’in hesabı askıya alındı! Twitter’da yaşanan hatanın CEO’yu etkilemesi büyük ses getirdi. Peki, CEO’nun hesabı neden askıya alındı?

Twitter CEO‘su bugün ilginç bir olay ile karşılaştı. Twitter’ın CEO’su olan Jack Dorsey’in hesabı askıya alındı. Jack Dorsey’i (@jack) takip etmek isteyen kullanıcılar “Görüntülemeye çalıştığınız hesap askıya alındı” hatası ile karşılaştı. Jack Dorsey bu hatanın ortaya çıkmasından sonra hemen Tweet atarak sorunun neden kaynaklandığını açıkladı.

Jack Dorsey, mizahi bir dil ile Twitter’ın ilk Tweet’i olan “just setting up my twttr…” Tweet’ini kullanarak “sadece Twitter ayarını yapıyorum.. Tekrar.. (hesap askıya alma bir iç hataydı)” Tweetini attı.

Twitter’ın bir temizlik yaptığı ve bu esnada Jack’in hesabının da yanlışlıkla askıya alındığı düşünülüyor. Jack’in hesabı hatanın düzeltilmesinin ardından tekrardan kullanıma açıldı.

 

1479887340_ekran-resmi-2016-11-23-10.48.37.png

 

Kaynak

Gizem Keskin

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım