SosyalKafa

Penti Active ile Sen de Tarzınla Fit Kal

Yaz günlerinin sona ermesi ile kış günleri kapımıza dayandı. Kışın gelmesi ile de havanın kapanması, güneş ışığının azalması gibi nedenlerle daha çok aç hissedip, daha fazla yeme eğilimi gösteriyoruz. Sonbaharın yavaşlayan temposu hem metabolizma hızımızı düşürüyor hem de vücudumuzun bu tempoya ayak uydurmasını zorlaştırıyor. Kış aylarının getirmiş olduğu olumsuz etkilerine maruz kalmak istemeyenler ise diyet ve spora yönelerek formlarını koruyor.

 Ben de kış aylarında diyetten çok spora yönelenlerdenim. Çünkü benim diyetlerim bol fireli ve mutlaka “Pazartesi” başlayanlardan oluyor. Haliyle bu beni spor yapmaya yönlendiriyor. Spor yaparken önceliğim ise rahat ayakkabı ve rahat giysilerdir. Fakat son 4-5 yıldır spor yapmanın popüler olmasıyla beraber ayakkabı ve giysilerde, çeşitlilik ve renklilik ön plana çıktı. Ben de son zamanlarda pembe spor ayakkabıları, mor spor sütyenleri, turuncu taytlar satın alarak bu renkli spor giyimine dahil olanlardanım.

 Kışın gelmesi ile açtığım spor sezonuma kışlık spor kıyafetleri ararken tam da bu konuda dikkatimi çeken bir davet aldım. 08 Aralık Perşembe günü Penti Active koleksiyonunu incelemek ve Özge Ulusoy ile spor dolu bir gün geçirmek için Nişantaşı City’s Oxygen Sports Club’da düzenlenen Tarzınla Fit Kal etkinliğine katıldım.

 

Sporun yanında artık son yıllarda hayatımıza oldukça yoğun bir şekilde giren bir diğer konu ise sağlıklı atıştırmalıklar. Penti bunu da atlamamış. Bizi yulaf, chia tohumu, goji berry ve çeşitli meyvelerle hazırlanan sağlıklı atıştırmalıklarla etkinlik girişinde karşıladı.

Atıştırmalıklarımızı bitirdikten sonra Özge Ulusoy ile çok keyifli bir söyleşi başladı. Ulusoy “Sabahları 06:45’te kalkıyorum 7’de salonda oluyorum 30-45 dakikalık bir egzersiz yaparak güne başlıyorum. Akşam 17:00’dan sonra bir şey yemiyorum ve mutlaka 22:00’da yatmış oluyorum.” diyerek günlük spor rutinini davetlilere anlattı. Zayıflamak için değil formda kalmak için spor yaptığını ve sağlıklı beslendiğini söyleyen Özge Ulusoy söyleşi sonunda davetlilerin tüm sorularına yanıt verdi.

Spor kıyafetleri tercih ederken mutlaka gündelik yaşamda da kullanabileceği tarzda ürünler seçtiğini belirten Özge Ulusoy; “Çok geniş spor kıyafetleriyle dolu dolabım var çünkü ben spordan sonra çıkıp alışverişe gidebiliyorum ya da arkadaşlarımla buluşup kahve içebiliyorum bu yüzden spor kıyafeti seçerken vücudu saran, yumuşak, teri emen cinste kumaşların yanı sıra tarz olmasına özen gösteriyorum. Bu yüzden Penti Active ürünlerini tercih ediyorum.” dedi.

Söyleşinin ardından Oxygen Sports Club hocaları ile pilates yapan katılımcılar, son dönemin popüler etkinliği olan mannequin challenge yaparak günü eğlenerek sonlandırdılar.

Koleksiyonun parçaları kışın kasvetine inat mor, pembe, yavru ağzı, yeşil, neon gibi renklerle hazırlanmış. Siz de spor yaparken renkli kıyafetleri tercih ediyorsanız mutlaka Penti Active koleksiyonuna göz atmanızı tavsiye ederim. Çünkü ben canlı renklerin enerjiyi doğrudan etkilediğine inananlardanım 🙂

İşte favori bir kaç parçam

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım