SosyalKafa

Instagram Hikayeleri’ne çıkartma ekleme özelliği geldi

instagram-story-sticker

 

Instagram bugün gelen yeni bir güncellemeyi resmi blogu üzerinden duyurdu. Özellikle Instagram Storiesyani Instagram Hikayeleri olarak adlandırılan kısmını ilgilendiren bu yenilik, kullanıcıların çektiği fotoğraflara çeşitli çıkartmaları ekleyebilmesine izin veriyor.

Instagram geçtiğimiz dönem yaptığı güncellemede Boomerang uygulamasının karakteristik özelliğini Instagram uygulaması içerisinde devreye almıştı. Bunun yanı sıra canlı yayın özelliğini de devreye alan Instagram yılı kapatmadan üst üste yeni güncellemeler çıkmaya devam ediyor. Bu son yeni güncelleme ile birlikte ise Instagram Hikayeleri artık daha da renkli hale gelecek gibi gözüküyor. Instagram’a gelen yeni çıkartma özellikleri arasında, tıpkı Snapchat uygulamasında olduğu gibi hava sıcaklığını, saati, yer bilgisini paylaşmak ya da sistemdeki çıkartmaları kullanmak mümkün.

Instagram bu güncellemede tam da sezonu olan noel ve yeni yıl konseptli çıkartmalarını ön plana çıkartmış. Aylık aktif kullanıcı sayısı 600 milyonu geçen Instagram, getirdiği yeni özelliklerle hem kendini sürekli yeniliyor hem de rakiplerinin iddialı özellikleri kendine entegre etmeyi sürdürüyor.

 

Kaynak

Gizem Keskin

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım