SosyalKafa

19 Ocak’ta @140Journos yenilenmiş olarak dönecek!

140journos Yayınıyla İlgili Takipçi ve Abonelerimize Önemli Duyuru

1 Ocak 2017 itibariyle 140journos yayınına kısa bir süreliğine ara veriyoruz. 19 Ocak 2017 günü, yani 5. yaş günümüzde, baştan sona yenilenmiş bir 140journos ile yeniden yayında olacağız.

Anaakım medyaya bir öfkeyle başladığımız 140journos yayını, 19 Ocak 2017’de 5. yılını deviriyor. Doğrusunu söylemek gerekirse, böyle bir şeyin olabileceğine dair pek inancımız yoktu. Küçük bir arkadaş grubu olarak başladığımız 140journos’ta yıllar içinde onbinlerce insan, tıpkı bizim gibi, öfke duyduğu medyaya bir alternatif yaratabilmek için Türkiye’nin hemen her yerinden haber içeriklerini bizimle paylaştı. Hatta bugüne dek hiç haber geçmediğimiz tek yer olan Bayburt’tan bile sonunda haber alabildik.

Ancak şimdi, “daha iyi” için değişim zamanı. Kullandığımız araçlar değişti, gelişti. Yayınımıza yıllardır destek veren insanların motivasyonları farklılaştı. 5 yıldır mesai mevhumu olmaksızın bu yayını sürdüren 140journos ekibinin medya üretimiyle ilgili yeni fikirleri oluştu. İşte şimdi bunları geliştirmek ve uygulamak zamanı. Yaptığımız işi daha iyi şekilde yapmak zamanı.

1 Ocak 2017 00:00 itibariyle 140journos’un tüm sosyal medya hesapları ve WhatsApp’ta haber yayınına kısa bir süreliğine ara verilecek. Ekibimiz büyüyecek, farklı disiplinlerden arkadaşlar aramıza katılacak. Sıkı bir eğitim programı ile yeni haber yaklaşımımız ve yeni formatlarımızla ilgili ekibimize yönelik oryantasyonlar gerçekleştirilecek.

19 Ocak 2017 günü ise yeniden karşınıza çıkarak yarattığımız yeni fikirlerin neler olduğunu, yeni yayının nasıl işleyeceğini detaylarıyla anlatacağız ve 140journos yayını, eskisinden daha güçlü bir şekilde tekrar başlayacak.

19 Ocak 2017’de görüşmek üzere, iyi yıllar.


140journos ekibi Can, Cansu, Cem, Damla, Ecem, Efe, Engin, Eren, İrem

Kaynak

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım