SosyalKafa

20 Ocak’ta Newton Fonu Bilgi Toplantısı

İTÜNOVA Teknoloji Transfer Ofisi tarafından gerçekleştirilecek olan “Newton Fonu Bilgi Toplantısı” 20 Ocak 2017 tarihinde yapılacaktır. Newton / Katip Çelebi Fonu’ndan destek alma konusunda daha detaylı bilgi sahibi olmanız için düzenlediğimiz toplantıya değerli katılımlarınızı bekliyoruz. Ayrıca fon kapsamında 2017 yılında“Cultural Heritage” ve “Creative Economy” ile ilgili iki “TÜBİTAK RCUK Bilateral Call” açılacağından bu başlıkları çalışan başta İTÜ İnsan ve Toplum Bilimleri ve Mimarlık Fakültesi mensubu akademisyenlerimiz olmak üzere tüm hocalarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Newton Fonu, İngiltere ve gelişen ekonomiye sahip ülkeler arasındaki bilimsel ve teknolojik işbirliğini desteklemek üzere hayata geçirilmiş toplam 735 milyon sterlin bütçeli ve 2021 yılına kadar devam edecek bir programdır. Newton Fonu Türkiye’de“Kâtip Çelebi – Newton Fonu” adı altında yürütülmekte, İngiltere ve Türkiye hükümetleri tarafından desteklenmektedir.

Kâtip Çelebi – Newton Fonu’nun amacı, Türkiye ve İngiltere’deki bilimsel araştırma ve inovasyon sektörlerini bir araya getirerek Türkiye’deki ekonomik kalkınma ve toplumsal refah alanlarında karşılaşılan sorunlara ortak çözümler geliştirmektir. İkili programlar çerçevesinde birlikte araştırma ve inovasyon odaklı çalışmalar yürütecek iki ülke arasında güçlü, sürdürülebilir ve sistematik ilişkiler inşa edilmesi, var olan işbirliklerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Konu Başlıkları:

  • Newton Fonu Nedir?
  • Newton-Katip Çelebi Fonu (NKCF) altındaki fırsatlar nelerdir?
  • Gelecekteki çağrılar için zaman çizelgesi nedir?
Konuşmacı
İlter Haliloğlu, Newton Fund Proje Yöneticisi, İngiltere Büyükelçiliği, AnkaraTarih : 20 Ocak 2017
Yer : UHEM Binası Konferans Salonu
Saat : 09:45-11:00

Kaynak: DAVETLİSİNİZ!! Newton Fonu Bilgi Toplantısı

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım