SosyalKafa

.@KorsanParti hareketinden kitap: “Bu Kitabı Çalın!”

Genel anlamda “İnternet Özgürlüğü” konularında yazan ve Korsan Parti Hareketi‘ne büyük katkıları olan anonim dostumuz Kuşburnu‘nun kitaplarının PDF versiyonlarını sunmaktan gurur duyuyoruz! Yakın bir zaman içinde bu çalışmaların basılı halini de yayınlamak istiyoruz ve bunun için uğraşıyoruz. Bu iki önemli kitap, Türkiye’deki İnternet camiasına dev bir hizmet ve kullanıcılar için de çok önemli bir yol gösterici.

Bilgi ve İnternet Özgürlüğü adına, gizlilik, anonimlik, güvenlik adına, nasıl kendimizi şifreleyeceğimiz adına, sansür ve gözetimle mücadele adına, Korsanlığın gücü adına Bu Kitabı Çalın!

İki kitap da okuması çok keyifli ve bilgilendirici kısa makalelerden oluşuyor. İlk kitapta, Kızlı Erkekli Gizlilik Hakkı, Big Brother = Usta, Twitter’ın Karanlık Yüzü ve Tor ve Günümüz İnterneti gibi ilgi çekici içerikleri olan makaleleri okuyabilirsiniz. İkinci kitap ise daha çok son zamanlarda Türkiye’de yaşanan “sansür ve gözetim” çabalarına dair eşsiz bilgiler sunuyor. Sansürün işleyişi ve kullanabileceğimiz test edilmiş araçlar yine bu kitapta yer almakta. Kitabın yazarı Kuşburnu‘nun tüm yazdıklarını kurup kullanabilirsiniz, toplumsal açıdan neden bunlara ihtiyaç duyduğumuza dair cevaplar bulabilirsiniz ve artık siz de bir anonim ve bir Korsan olabilirsiniz…

Kitap bölümünden indirin, okuyun, paylaşın, Kuşburnu’nu twitter’dan takip edin ve düzenli yazılarını blogundan okuyun.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım