SosyalKafa

Messenger’da Reklam Dönemi

messenger ile ilgili görsel sonucu

Facebook Messenger uygulamasında reklam gösterimi başlayacak.

1 Milyardan fazla aktif kullanıcısı ile en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından olan Facebook Messenger reklamları ile Facebook 2017 yılında yeni reklam modeli ile gelirlerini arttıracak .Facebook tarafından uzun bir süredir yayınlanmış olan mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger’da artık reklam görmeye başlayacağız.

Facebook uygulamasında yapılacak olan bir takım değişikliklerin ardından Facebook Messenger uygulaması kullanan kullanıcılar artık mesajlaşırken reklamlar ile karşılaşmaya başlayacak. Facebook uzun bir süredir reklam gösterimi yapmadığı Facebook Messenger uygulamasından gelir elde etmek için hazırladığı reklam modelleri ile hem mesaj yazarken hem de görüntülü arama yaparken reklamları kullanıcılara göstermeye başlayacak.

Avustralya ve Tayland’da test kullanımları başlayan Messenger reklamları bir süre sonra tüm kullanıcılar için hizmete girecek. Markalar da yeni tanıtım ve reklam alanlarıyla tanışmış olacak.

Mesajlaşma penceresine de ekleneceği beklenen mesajlar, konuşulan konu ya da gönderilen mesajlara göre reklam göstereceğe benziyor.

 

Kaynak

İpek Yılmaz

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

İpek Yılmaz

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım