SosyalKafa

2017’nin En Hızlı Torrent Siteleri

2017’nin en sevilen, kullanıcı dostu ve hızlı Torrent sitelerini inceleyelim.

1- Zamunda

Sadece üyelerin torrent indirebildiği Zamunda, yüksek hızı ve dosya çeşitliliği ile ön plana çıkıyor. Zamunda’ya buradan ulaşabilirsiniz.

2- The Pirate Bay

İnternette bulunan en iyi Torrent sitelerinden bir tanesi: The Pirate Bay. Açıldığı gündenbu yana tepelerdeki konumunu koruyor. Yasal telif hakkı sorunları, alan adı ve İSS engellemelerine rağmen Pirate Bay hala sapasağlam. The Pirate Bay’e buradan ulaşabilirsiniz.

3- IsoHunt

Yine yılların en popüler torrent servislerinden biri olan IsoHunt, yenilikleri ile hizmet vermeye devam ediyor. IsoHunt’a buradan ulaşabilirsiniz.

4- Torrent Downloads

Diğer popüler sitelerin kapanmasıyla en popülerler arasına yerleşmiş durumda. Torrent Download’a buradan ulaşabiliriniz.

5- 1337x

1337x hızlı bir torrent sitesi olarak karşımıza çıkıyor. 1337x’te binlerce içerik yer alıyor. 1337X’e buradan ulaşabilirsiniz.

Yukarıda bahsettiğimiz Torrent siteleri kapatılmalara ve ISS engellemelerine rağmen hızlı ve kullanıcı dostu olmaları sebebiyle ayrıca çok çeşitli dosyaları bünyelerinde barındırmalarından ötürü öncelikli olarak tercih edildiler. Uzun süre de tercih edilecekler gibi görünüyor.

Cenk Aygün

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım