SosyalKafa

“Bir Booking.com Kullanıcısının Selamsız Bandosu’nu Aratmayan Hikayesi

TÜRSAB’ın Booking.com’un hizmetlerinin durdurulmasına karar verilmesinin ardından yaptırımlar ortaya çıktı. Booking.com Türkiye’de açık ve yurt dışı rezervasyonlarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz, sadece Türkiye’den Türkiye’deki otellere ulaşmanız mümkün değil.

TURSAB’ın açıklamasında yer aldığı gibi “Booking.com internet adresi üzerinden veya oluşturacakları başka bir adres üzerinden, Türkiye’de yerleşik otel, konaklama tesislerinin pazarlanması ve pazarlanmasına aracılık edilmesi yönündeki faaliyetin durdurulmasına” ibaresini Booking.com hızlı bir şekilde hayata geçirmiş görünüyor.

Dün akşam saatlerinde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği kısaca TÜRSAB yaptığı duyuruyla Booking.com adlı internet sitesinin kapatıldığını açıkladı. İnternet sitesi üzerinden yürütülen seyahat acentaları aleyhine haksız rekabet oluşturduğu öne sürülerek Booking.com TÜRSAB tarafından uzun süredir devam eden bir sorun olarak da nitelendirildi. Bu kapatma olayına birçok insan tepki gösterirken bazılarına göre Booking.com’un kapanması turizmi de olumsuz yönde etkileyecek

Milyonlarca kullanıcısı bulunan online rezervasyon portalı Booking.com, Türkiye’deki faaliyetleri için getirilen tedbiren durdurma kararını temyize götüreceğini açıkladı.

Online rezervasyon portalı Booking.com’un Türkiye’deki faaliyetleri tedbiren durduruldu.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım