SosyalKafa

#Çeviri En İyi 10 iMessage Uygulaması

iPhone’da Mesajlaşmak İçin En İyi 10 iMessage Uygulaması!

Artık çoğumuz hayatımızdaki kişilerle günlük iletişimi sağlamak için kısa mesajları kullanıyoruz ve bunun için çok fazla uygulama seçeneği mevcut. Bugün sizlerle iPhone’unuzda kullanabileceğiniz en iyi 10 iMessage uygulamasını inceleyeceğiz. Bu uygulamalar size fotoğraflarınızla GIF’ler oluşturmanızda, metinleri farklı dillere çevirmenizde ve kişisel mesajlarınızı ve resimlerinizi güvende tutmanızda yardımcı olacak.

 

1.Instant Translate

‘’Instant Translate’’ ile aynı dili konuşmadığınız insanlarla bile sohbet etmeniz mümkün. Bunun için kendi dilinizde bir mesaj yazmanız yeterli, bu uygulama yazdığınız mesajı anında istediğiniz dile tercüme eder. Şu anda 100’ün üzerinde dilde destekleniyor, üstelik bunların 40’ından fazlası ses tanıma özelliğine sahip.

2.Grammar Snob

Bu uygulama her dilbilgisi sevenin hayali olma niteliğinde. Metin yazım hatalarına ve grammer hatalarına dayanamıyorsanız, bu uygulama tam size göre. Grammer Snop, dilbilgisi ve yazım hatalarınızı düzeltmek için kırmızı kalemini kullanmaktan hiç çekinmeyecektir. Bu uygulama telefonunuzda en çok kullandığınız çıkartma uygulaması olabilir.

3.Momento

Momento ile fotoğraflarınızı GIF’lere dönüştürebilir ve iMessage ile paylaşabilirsiniz. Uygulama, “akıllı algılama” algoritması kullanarak, telefonunuzun fotoğraf albümündeki içeriklerle güzel anlar oluşturacaktır.

4.Blur

iMessage üzerinden gönderdiğiniz fotoğrafları, videoları ve önemli belgeleri kilitlemek ve korumak için Blur’u kullanabilirsiniz. Mesajı alan kişi onları net bir şekilde görmek için açana kadar, gönderdikleriniz sohbet ve bildirimler kısmında bulanık kalmaya devam edecektir. Ayrıca fotoğrafları süresi dolacak şekilde ayarlamanız mümkün. Bu uygulama ile gönderilen resimler iletilemez veya birinin film rulosuna kaydedilemez; bu nedenle resimlerinizin yalnızca alıcı tarafından görüleceğinden emin olabilirsiniz.

5.ETA

ETA(estimated time of arrival)’nın Türkçe karşılığı tahmini varış süresidir. Daha önce hiçbir arkadaşınıza gerçekte 15 dakika uzaklıktayken, 5 dakikaya varacağınızı söylediniz mi? Hepimiz bunu yaptık. Varış sürenizi daha doğru bir şekilde göndermek istiyorsanız, bu uygulama size yardımcı olabilir. ETA ile iMessage’da bulunduğunuz yeri tam olarak paylaşabilirsiniz, böylece insanları bekletmezsiniz. Arkadaşlarınız bunun için size teşekkür edecek.

6.Party Parrots

Bu uygulama çok tatlı ve basit. Sonunda parti papağanlarının sevinci iMessage’a geliyor. Çeşitli renk ve stiller arasından seçim yapın ve eğlence başlasın!

7.Censored iMessage Stickers

Bu uygulama, iMessage çıkartmalarının keyifli ve yaratıcı bir kullanımıdır. Kötü kelimeleri bipleyebilir, fotoğrafları pikselleştirebilir ve metinlerin bir kısmının üzerine komik çıkartmalar ekleyebilirsiniz. Bu uygulamanın müthiş olduğunu düşünüyorum ve yazıştığınız kişileri şaşırtıp eğlendireceğinden eminim.

8.JibJab

JibJab uygulaması eğlendiricidir ve kullanmaya başladıktan sonra, daha önce bu olmadan nasıl yaşadığınızı merak edeceksiniz. Bir selfie çekin, kırpın ve 1000 farklı özelleştirilebilir GIF’in üzerine yüzünüzü yapıştırın. Ayrıca arkadaşlarınızın yüzlerini de kullanabilirsiniz. Bu özellik, özellikle grup sohbetlerinin daha eğlenceli hale gelmesini sağlar.

9.Emoji Poll

Emoji Poll, iMessage üzerinden arkadaşlarınıza anket göndermenin en kolay eğlenceli yoludur. Örneğin, akşam yemeği için bir grup insanı bir araya getiriyorsanız, arkadaşlarınızın favorileri için oy kullanabilecekleri birkaç farklı yemek emojisi gönderebilirsiniz. Bu uygulama, normalde acı çekilmesi gereken anket yapımını eğlenceli hale getirir.

10.Cloaked

Mesajlarınızı ‘’Touch ID’’ doğrulaması ile güvende tutun. Bugünlerde gizlilik gittikçe önem kazanıyor. Artık bir resim gönderdiğinizde Cloaked, alıcının parmak izi doğrulaması olmadan gönderdiğiniz içeriği görüntüleyememesini sağlar. Bu ayrıca, parolalar ve kişisel notlar gibi önemli bilgileri göndermek için mükemmel bir yoldur.

 

Kaynak: https://medium.com/product-hunt/10-best-imessage-apps-for-your-iphone-94e5ca9e55#.u6172bav6

 

Batuhan Uyanık

Batuhan Uyanık

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım