SosyalKafa

“Open Talent başlıyor! Sizi yarın GarantiPartners’a bekliyoruz…

 

Türkiye’den dünyaya açılmak için finansal teknolojiler veya finansal teknolojiler alanına dolaylı da olsa katkı sağlayacağını düşündüğünüz yaratıcı girişim projenizle sizi de Open Talent‘ın GarantiPartners tarafından düzenlenen İstanbul ayağına bekliyoruz. Kazanan girişim, Meksika‘da gerçekleşecek bölgesel finallerde Türkiye’yi temsil edecek.

Bu sene 9.uncusu düzenlenen Open Talent yarışmasına katılarak girişiminizi global arenada tanıtma şansı yakalamanın yanı sıra Garanti ve BBVA yöneticileriyle tanışma ve yakın çalışma imkanına sahip olacaksınız.GarantiPartners olarak tüm bu süreçte yanınızda olacağız.

Sizi, GarantiPartners çatısı altında 11 Nisan‘da düzenleyeceğimiz ve “BBVA Open Talent İstanbul” ile ilgili detayları paylaşacağımız etkinliğimizle ilgili haberdar etmek isteriz. GarantiPartners Girişim Üssü‘nde düzenleyeceğimiz etkinliğimizde yapacağımız canlı bağlantı ile BBVA Open Talent yöneticisi Marisol Menendez’e ve Garanti Bankası’nın yöneticilerine sorularınızı sorabileceksiniz.

Ayrıca, yarışmayla ilgili bilgi vereceğimiz bu etkinliğe katılmasının yararlı olacağını düşündüğünüz girişimleri haberdar etmeniz bizi çok mutlu eder.

11 Nisan’da saat 18:30’da GarantiPartners Girişim Üssü’nde gerçekleşecek etkinliğimizde sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

GarantiPartners

Daha fazla bilgi için

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım