SosyalKafa

Apple sadeliği ve Dubai gösterişi “Apple Store Dubai”

Angela Ahrendts ve Jonathan Ive yaratıcılığı ile Apple Store’larda değişimler gözle görülmeye başlandı. Yeni konseptlerde müşteriler için hazırlanan banklar, ürünlerin yerleştirildiği masalar, hatta duvarlar bile ahşaptan hazırlanıyor. Eski Apple Store’larda alıştığımız duvar fotoğrafları daha az ve sade. Mağazalarda aksesuar kısmında dahi ağaç malzemenin kullanıldığını ve beyazın en çok kullanılan renk gözlemleyebilirsiniz.

Yeni konsept Apple Store’lardan sonuncusu dünyanın en büyük alışveriş merkezi olan Dubai Mall’ da açılıyor. Pencelerinde açılır ve kapanır motorlu bir sistem kullanılan mağazada, 11,5 metre yüksekliğinde 18 adet  karbon fiber panelin (Solar Wings) yer aldığı ve dış ortamın sıcaklığına göre kanatların kapandığı, havanın serinlemesi ile akşam saatlerinde kanatların açılabildiği açıklandı. Ayrıca mağazaya gelen müşteriler serinleyen havada terasta da vakit geçirebilme imkanına sahipler.

Açılacak olan yeni mağaza ile ilgili Angela Ahrendts, “Dünyanın en inanılmaz ve dinamik buluşma noktalarından birinde olmaktan onur duyuyoruz.” dedi. 27 Nisan’da açılacak olan Apple Store Dubai, Arap yarımadasında bulunan üçüncü Apple Store olacak.

 

 

Kaan Alper

https://www.instagram.com/knalper/
https://www.facebook.com/kaan.alper.560
https://twitter.com/kalperka

Kaan Alper

https://www.instagram.com/knalper/
https://www.facebook.com/kaan.alper.560
https://twitter.com/kalperka

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım