SosyalKafa

Apple Store’larda yeni bir deneyim “Today at Apple”

Apple, bünyesinde bulundurduğu 495 Apple Store’un hepsinde fotoğraf ve videodan sanat ve tasarıma, müzikten kodlamaya kadar birçok konuda onlarca yeni eğitim atölyesi çalışmalarını Cupertino’da yaptığı etkinlik ile tanıttı.

“Today at Apple” “Apple’ da bugün” adı verilen program, Mayıs ayında başlayacak ve uygulamalı atölye çalışmaları konusunda yüksek dereceli eğitim almış takım üyeleri ile belirli şehirlerde olmak üzere dünya çapında sanatçılar, fotoğrafçılar ve müzisyenler tarafından verilecek.

Apple’ın Mağazalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Angela Ahrendts yaptığı açıklamada atölye çalışmalarını ve programı, “Müşterilerimize ve girişimcilere sunduğumuz deneyimi geliştirdiğimiz en iyi yollardan biri olarak tanımlarken, modern bir kent meydanı oluşturmak istediklerini dile getirmiş.”  Program ile açıklanan bir diğer detay ise programa katılacak çocukların, Sphero robotları kodlayarak programlamayı öğrenme gibi yenilikçi eğitim programlarına katılabilmeleri olacak. Mağaza içinde de bir takim değişikliklere gidecek olan Apple, Genius Bar adı altında verdiği teknik hizmeti “Genius Grove” olarak değiştiriyor.

Apple, marka olarak müşteri deneyimini zenginleştirmek adına müşterilerinin mağazalarda vakit geçirmesine, atölye çalışmalarına katılmalarını çok önemsediğini belirtmem gerek. Özellikle ürün satışlarından sonra müşterinin mağazada kalması ve atölye çalışmaları hakkında bilgilendirilmesi ve katılımlarının sağlanmaları çalışanların en önemli önceliklerden biri. Bu bağlamda program ile amaçlanan bir diğer konu ise müşterilerin mağazalara gelip serbestçe “vakit geçirmesi” için cazip bir merkeze dönüştürme.

Bunu özellikle Amerika’da Starbucks’larda rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz evde olduğunuzdan daha rahat olabileceğiniz Starbucks’lar bulup dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz!

Basın Açıklaması: “Today at Apple”

Kaan Alper

https://www.instagram.com/knalper/
https://www.facebook.com/kaan.alper.560
https://twitter.com/kalperka

Kaan Alper

https://www.instagram.com/knalper/
https://www.facebook.com/kaan.alper.560
https://twitter.com/kalperka

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım