SosyalKafa

Bakalım nasıl olacak: “Bakan duyurdu: Eserleri ‘korsan’ kullananların interneti yavaşlatılacak

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, telif haklarına yönelik yeni yasa taslağında yer alan korsan kullanım cezaları hakkında konuştu. The post Bakan duyurdu: Eserleri ‘korsan’ kullananların interneti yavaşlatılacak appeared first on Diken .

Kaynak: Bakan duyurdu: Eserleri ‘korsan’ kullananların interneti yavaşlatılacak

 

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, internetten yasak olmasına rağmen korsan film izleyenleri etkileyecek çalışma ile ilgili bilgi verdi. Bakan Avcı, “Bir sanat eserini korsan, yasa dışı bir şekilde kullanıyorsanız meslek birliğiyle birlikte sizin internet kullanımınızı yavaşlatmaktan internete erişiminizi yasaklamaya kadar bir dizi tedbir öngörülüyor” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, internet üzerinden korsan filmlerin seyredilmesini engellemeye yönelik çalışma yapıldığını açıkladı. Avcı, telif haklarına yönelik yeni yasa taslağıyla, sanatçıların dijital ortamdaki haklarını korumak için, bir savcının başkanlığında Dijital Hak İhlalleriyle Mücadele Merkezi’nin kurulmasını öngördüklerini ve korsan film izleyenlerin internet hızlarının yavaşlatılması ya da kesilmesi üzerinde çalışıldığını bildirdi.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım