SosyalKafa

GoDaddy, Yeni Web Sitesi Mimarı’nı Duyurdu

  1. GoDaddy_Logo_RGB_Full_B.PNG görüntüleniyor

Çalışma hayatına 1997 yılında Arizona’da başlayan GoDaddy şirketi, web sitesi tasarımı konusunda önemli yenilikler yapmaya devam ediyor. Yaklaşık üç senedir Türkiye pazarında yer alan ve küçük işletmelerin dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalar yürüten şirket, Yeni Web Sitesi Mimarı adıyla tanıttığı yeni ürününü bugün yaptığı basın toplantısıyla duyurdu.

Sunumu gerçekleştiren GoDaddy EMEA Bölge Başkan Yardımcısı Stefano Maruzzi, Türkiye pazarına açılma fikriyle beraber çok sayıda küçük işletmenin dijitalleşme ihtiyaçlarına odaklandıklarını belirtti. Odaklanmayı tek bir sektörde çalışıyor olan işletmeler yerine geniş bir yelpazede ele aldıklarını, bu açıdan web sitesi tasarımında kullanılabilecek çok sayıda şablona ve seçeneğe sahip olduklarını söyledi.

AHM_3608-min.jpg görüntüleniyor

 

Yeni ürünlerini “Bir saatten kısa sürede web sitesi yapın” sloganıyla anlatan GoDaddy, hedef kitlesi çoğunlukla zaman, bilgi, ihtiyaç ve maliyet konularında zorluk çeken girişimciler olduğu için bu sloganıyla zaman konusundaki soru işaretlerine cevap verdi. İnsanların korkarak başladıkları, teknik bilgi yetersizliğinden kaynaklanarak zorlanacaklarına inandığı web sitesi kurulumu kısa sürelere indirgenebildiği için ve her türlü değişimi işletme adına bireysel gerçekleştirebildiğiniz için kullanım kolaylığı sağladı. Aynı zamanda Türkçe iletişim sağlayabildiğimiz Müşteri Hizmetleri ve Türkçe yayınlanan blog da Web Sitesi Tasarım hizmeti alan kullanıcıların bilgiye erişimini kolay hale getirdi.

Türk kullanıcılarda bir diğer soru haline gelmiş konu ise maliyet noktasında şekilleniyor. Hizmeti almaya başladıktan sonraki ilk bir ay deneme süresi olarak nitelendiği için memnun kalmanız halinde satın aldığınız ürün için işletmecilere de düşünme payı kalıyor. Bir ayın sonunda ise üç grup halinde belirtilen paketler, Bronz(Bireysel), Gümüş(Kurumsal) ve Altın(Kurumsal Gelişmiş)’dan oluşuyor. Yirmi liradan elli liraya uzanan bu hizmet, müşterilerinizin size birkaç tıkla ulaşabilmesini ve  sosyal medya hesaplarınızla entegre olmuş bir web sitesini vaat etmekten geri kalmıyor.

Siz de GoDaddy’nin önemsediği kadar önemsiyorsanız mobil kullanımla size bilgisayarlar aracılığıyla ulaşılıyormuş kadar rahat ulaşılmasını, bu konuda da kullanım kolaylığı bulunduğunu belirtmekte fayda var. GoDaddy’nin bu başlıklar altında toparladığımız hizmetleri, küçük işletmelere Türkiye pazarında hizmet vermeye devam edecek gibi gözüküyor. Sizin de bu tür bir hizmete ihtiyacınız varsa GoDaddy’nin web sitesine uğramanızı ve müşteri hizmetleri aracılığıyla bilgi almanızı öneririz.

Burcu Demirer

Burcu Demirer

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım