SosyalKafa

Generali Sigorta’nın websitesi üzerinden kişisel sigorta danışmanlarıyla hemen iletişime geçmek mümkün….

Kullanıcı dostu bir şekilde hazırlanmış sitenin sağ üst üstteki “fiyat al” butonuna tıkladıyınca TC kimlik numarası ve plaka bilgisi girdiğinizde Trafik/Kasko Fiyatını hesaplayabilirsiniz. Yine site üzerinden TC kimlik numaraları ve doğum yılları yazılarak kişisel sigorta danışmanları ile iletişime geçilebilir. 

 Sitede Ferdi Kaza Risk Araştırması İnfografiği‘ne de ulaşılabilir.
Site üzerinden kullanıcı çeşitli hasar işlemlerine dair bilgilere de hemen ulaşabilir:

Hasarınız ile ilgili eksper, tedarik veya pert araç işlemlerinden size uygun olanını seçebilirsiniz.

Kişisel sigorta danışmanıyla görüntülü görüşme başlatmak da başka bir olumlu ve kullanıcı dostu uygulama. Ona da sağ alttan ulaşabiliyorunuz, zaten pop up ediyor. Görebildiğimiz kadarıyla site yüklenme hızı, navigasyonu, istenen bilgiye eriştirmesi gibi özellikleriyle istenen seviyeye ulaşmış. Site tasarımı mobil dostu olduğu için mobil cihazlar üzerinden de kolayca faydalanmak mümkün. Zaten kaza vb durumlarda bu özellik çok hayati bir hal alıyor.

 Sitenin sosyal medya entegrasyonu da iyi. Generali Sigorta‘yi sosyal medyada takip etmek için: TwitterFacebookLinkedin
Ayrıca site içinde bir kurumsal blog da var. Özen gösterilerek hazırlanmış blogda Deprem Çantanızda Olması Gerekenler [İNFOGRAFİK] ve Generali Sigorta’yla Sigorta Terimlerini Anlamak Artık Daha Kolay gibi bilgilendirici yazılar dışında, Generali Sigorta ile Autoshow’a Ücretsiz Bilet Kazanma Şansı gibi fırsatlar ve Tatile Turla mı Bireysel mi Gitmeli? ya da İlkbaharda Otomobil Kullanmanın 8 Püf Noktası tüyolar da sunuluyor. Daha da etkileşim isterseniz Instagram hesabı da var. Elbette her kullanıcı kampanyalardan haberdar olmak ister. O zaman da sizi Kampanyalar sayfasına alalım: https://www.generali.com.tr/kampanya/
Son kampanyalar:
Autoshow 2017

İstanbul Autoshow 2017 Çekiliş Kampanyası

20 Nisan – 30 Nisan 2017

İstanbul Autoshow 2017’ye sponsor olan Generali Sigorta, fuar alanında kurulmuş olan standına gelip, sigorta poliçeleri ve hizmetleri hakkında bilgi alan ve stant yetkilisine bilgilerini kayıt ettiren kişiler arasından yapılan çekiliş sonucu 5 kişiye Samsung Galaxy 3 Lite 8 GB tablet ve 55 kişiye Dolerean Movie Back To The Future Model Araba hediye ediyor.

Kampanya koşulları

Autoshow 2017

İstanbul Autoshow 2017 Bilet Çekiliş Kampanyası

03 Nisan – 18 Nisan 2017

İstanbul Autoshow 2017’ye sponsor olan Generali Sigorta, internet sitesinde oluşturduğu özel etkinlik sayfasıyla 3 soruluk bir yarışma düzenliyor. Bu yarışmada bulunan 3 soruyu doğru bilenler arasından 100 şanslı kişiye ise İstanbul Autoshow 2017 bileti hediye ediyor.

Kampanya koşulları

Acenteler de haritalandırılmış, canlı haritayı bu sayfada bulabilirsiniz.
Generali Sigorta İtalya’nın Trieste kentinde 1831 yılında kurulmuş, 150 yılı aşkın süredir Türkiye’de faaliyet gösteren firma Avrupa’nın en büyük 3. sigorta firması durumunda…

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım