SosyalKafa

Sanal Gerçeklik Atölyesi (SGA) açıldı.

 

Sanal Gerçeklik Atölyesi (SGA) Florya D-100 kara yolu üzerinde İstanbul Aydın Üniversitesinin hemen yanı başında 150 metrekare gibi geniş bir alanı, kafe ve hobi alanı ve 3 kişiyi aynı anda sanal gerçeklik dünyasına sokabilecek gözlük kapasitesiyle hizmete açılmış bulunuyor. Genç, yaşlı, çocuk demeden kısaca 7’den 77’ye herkesin ortak eğlence platformu olmuş gibi görünen Sanal Gerçeklik Atölye Merkezi aynı zamanda eğitim çalışmaları ve çeşitli etkinlikler de düzenleyebiliyor. Aksiyon, spor, gerilim, evden kaçış, araba simülasyonu, multiplayer oyunlar gibi birçok kategoride sanal gerçeklik teknolojisini denerken, sanal gerçeklik temalı doğum günleri yada sanal gerçeklik temalı eğitimlere de burada katılabiliyorsunuz.

Sanal Gerçeklik Atölyesinin sosyal medya hesaplarından izleyebileceğiniz videolarla gelenlerin ne kadar eğlendiğini görmek mümkün. İnstagram ve Facebook gibi sosyal medya mecralarını başarıyla kullanan SGA size eğlenceli dakikalar yaşattıktan sonra o anları sizin için ölümsüzleştirebiliyor.

Ayrıca çocuklar için geliştirdikleri Sanal Gerçeklik Çocuk Atölyeleri ise ailelerin yoğun ilgisini çekiyor. Çocuklar bu atölye çalışmasıyla bilim, su altı, uzay, astronomi gibi konuları 360 derece görüntüler eşliğinde hem keşfediyorlar hem doyasıya eğleniyorlar.

Kısa zaman içinde yoğun ilgi gören sanal gerçeklik dünyası, kurumsal şirketlerde çalışmaktan sıkılan, sanal gerçeklik üzerine araştırmalar yapan ve kendi işini kurmak isteyenler tarafından da yoğun talep görüyor. Geleceğin teknoloji devrimi olacağı düşünülen sanal gerçeklik uzun bir süre bizi eğlendirmeye ve farklı dünyalara götürmeye devam edecek gibi görünüyor.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım