SosyalKafa

İşletmeler İçin Dijital Dönüşüm – BizPoint

Türkiye çıkışlı global bir proje olan BizPoint, iki buçuk yıllık bir çalışmanın ardından hayata geçirildi. Hem bireysel kullanıcıları, hem profesyonelleri, hem de işyerlerini kapsayan platform, “BizPoint ile rakiplerinizin önünde olun” sloganıyla yola çıktı.

En küçük işletmelerden en büyük işletmelere, esnaf ve sanatkarlara, doktor, avukat, elektrikçi gibi profesyonellere ve bireysel kullanıcılara açık olan BizPoint, onlarca farklı sitenin ayrı ayrı sunabileceği hizmetleri tek bir çatı altından entegre biçimde sunuyor. İşletmeler ve profesyoneller ücretsiz profil oluşturup ürün ve hizmetlerini sergileyebiliyorlar. Diğer işyerleriyle iletişim kurabiliyor ve yeni işbirlikleri geliştirebiliyorlar. Canlı sohbet özelliği sayesinde işyeri yetkilileriyle doğrudan iletişime geçilebiliyor ve zamandan tasarruf sağlıyor. Bu özellik aynı zamanda işyerleri için müşteri hizmetlerine destek, satış ve pazarlama amacıyla da kullanılabiliyor.

BizPoint kullanıcısı işletmeler performanslarıyla ilgili gerçek zamanlı verilere ve detaylı raporlara istedikleri zaman ulaşabiliyorlar. İhtiyaç duydukları halde pek çok ek hizmet de talep edebiliyorlar.

Her işletmenin özgün ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilen platform, tüm yönetim ve kontrolü kullanıcıya veriyor. BizPoint yalnızca bulunabilirliği arttıran bir rehber site değil, aynı zamanda verimliliği yükselten, performans arttıran, operasyonel kolaylık sağlayan ve maliyet düşürmeye destek olan, dijital dönüşüm ve hizmet yönetim otomasyonu. Bu yüzden kendilerini  “iş, sosyal ve paylaşım ağı beraberliğinde serbest ve açık bir pazaryeri” olarak tanımlıyorlar.

Örneğin bir restoran hem müşteri potansiyelini arttırıp hem de malzeme tedarikçilerini bulabiliyor. Dolayısıyla yeni müşteriler edinirken, satın alma ihtiyaçlarını en ekonomik yoldan karşılayabiliyor. Promosyon, kupon, indirim, reklam, tanıtım gibi tüm satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirilebiliyor ya da personel arayabiliyor.

Yurtdışı firmaları Türkiye’de yerleşik tüm işyerlerini arayıp bulabiliyorlar. Bilgi alabiliyorlar ve bağlantı kurabiliyorlar. Türkiye’ye gelen bir yabancı da tüm cihazları ile 7 gün 24 saat ticari ilişkiler kurabiliyor, gerçek zamanlı irtibat halinde olabiliyor, işyerlerini arayabiliyor, adres ve yol bulabiliyor, tüm ticari ilişkileri yönetebiliyor, teklifler alabiliyor. Akşam da kendine en yakın restoranları bulabiliyor ve ziyaret edebiliyor.

Türkiye’den çıkan global ölçekli az sayıda girişimden biri olan BizPoint, sosyal soumluluk kapsamında kâr amacı gütmeyen kuruluşlara özel ücretsiz imkanlar da sunuyor.

Merve Sümeyye Öztürk

Merve Sümeyye Öztürk

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım