SosyalKafa

TIME dergisi iPhone X yılın en iyi buluşlarından dedi!

TIME dergisi iPhone X yılın en iyi buluşlarından dedi!

TIME dergisi tarafından Apple amiral gemisi iPhone X2017 yılının en iyi 25 buluşlarından birisi olarak adlandırıldı. İşte, 2007 yılında çıkan orijinal iPhone modelinden beri en radikal tasarım değişikliğinin yapıldığı modelin bu ünvana layık görülmesi konusundaki detaylar.

iPhone X radikal tasarım değişikliğiyle öne çıktı!

Yılllar sonra Ana Ekran tuşundan vazgeçilmesi, tamamen yeni kullanıcı arayüzü, yeni etkileyici kamera teknolojisi ve Face ID yeni nesil biyometrik yetkilendirmesi ile Apple amiral gemisi, pek yenilik getirmeyen iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile kıyaslandığında farkını ortaya koydu.

iPhone XApple Tasarım Şefi Jony Ive, Apple’ın Ana Ekran tuşunu kaldırma kararı ile geleceğe baktığını ifade ediyor. Ive, fiyat konusundaki tartışmalar hakkında ise yeni özelliklerin ve etkileyici işlem gücünün finansal sonuçları olduğunu vurguluyor. Apple Donanım Mühendisliği Kıdemli Başkan Yardımcısı Dan Riccio ise iPhone X’in ilk günden beri gerçekten istedikleri bir şey olduğunu ifade ediyor.

TIME listesinde yer alan diğer buluşlar arasında Jibo RobotTesla Model 3DJI SparkNintendo Switch3 boyutlu basılmış Adidas ayakkabı ve stres çarkı yer alıyor. Listenin tamamına bu adresten erişebilirsiniz.

Kaynak

Gizem Keskin

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım