SosyalKafa

Yarın @sosyalkafa ‘nın konuğu @dijitaltopuklar kurucu ortaklarından @blogcuanne ve @uykusuzanne

Türkiye’nin ilk ve tek dijital kadın zirvesi olan dijitaltopuklar.com ‘ın kurucu ortaklarından Elif Doğan ve Perihan Gürer konuğumuz olacak.

Canlı yayın RGB Live ve SosyalKafa Facebook sayfası üzerinden yarın 15:30’da.

NE?

Dijital Topuklar, Türkiye’nin ilk ve tek dijital kadın zirvesi. Blog, YouTube, Facebook, Instagram ve diğer tüm sosyal mecralardaki içerik üreticilerini, ajansları, marka temsilcilerini ve uzmanları bir araya getiren Dijital Topuklar’da her sene, kaliteli ve özgün içerik, ticari etik, dijital feminizm, dijital gençlik, dijital girişimcilik gibi konular ele alınıyor.

NEDEN?

Çünkü sosyal medyada yapılan paylaşımlar samimi, kaliteli ve özgün içeriklerden oluşursa eğer gerçekten anlamlı oluyor.

Çünkü internet ve sosyal medya girişimciliğinin yeni olması , etik bir ticaret anlayışının gerekliliğini ortaya çıkarıyor.

Çünkü değişen dünya ve gelişen teknolojiyi sadece kendimiz için değil, çocuklarımız için de en verimli şekilde kullanmayı bilmemiz gerekiyor.

Çünkü dijital dünya, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi gelişmesi gereken konuları iyileştirmek için önemli bir fırsat oluşturuyor.

Tüm bu alanlarda bir “oyun kurucu” olarak ortaya çıkan Dijital Topuklar, değişimi ancak hep birlikte gerçekleştirebileceğimize inanıyor.

NASIL?

Kasım’ın ilk gününde, Türkiye’nin dört bir yanından içerik üreticilerinin, marka ve ajans temsilcilerinin, e-ticaret girişimcilerinin, tam günlük bir konferans dahilinde bir araya gelmesiyle.

NEREDE?

Uniq Hall, Maslak, İstanbul

NE ZAMAN?

1 Kasım 2017, Çarşamba

09:00-18:00

KİM?

 -

Elif Doğan

Kurucu Ortak – İçerik Kraliçesi

Marmara Üniversitesi’nde işletme lisansı, University of Baltimore’da işletme yüksek lisansı yaptıktan sonra işletme doktorasının kapısından döndü. Daha “insana dokunan” bir şeyler yapmak istediğini fark ettiği noktada kapağı sivil toplum örgütlerine attı ve yaklaşık 5 sene boyunca “Kaynak Geliştirme” alanında çalıştı.

Çocuk sahibi olmasının ardından 2009 yılında yazmaya başladığı BlogcuAnne.com’la dijital dünyaya giriş yaptı.

Hobi olarak başladığı blog yazarlığını 2011’den bu yana profesyonel olarak yürütüyor. 2013 yılında çıkan “Annelik Her Zaman Tozpembe Değil” isimli bir de kitabı olan Elif, blogunda anneliğin tozpembe olmayan boyutlarının yanı sıra, eğitim, feminizm, çocuk edebiyatı, kadın-erkek ilişkileri gibi konulara eleştirel ve mizahi bir bakış açısıyla eğiliyor.

 -

Perihan Gürer

Kurucu Ortak – Fikir Perisi

Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği ve İstanbul Üniversitesi İşletme yüksek lisansının ardından anne olmasıyla birlikte kurumsal çalışma hayatının ona göre olmadığını fark edip bütün yıldırma çalışmalarına rağmen girişimciliğe baş koydu. 2011 yılında başka anneler ile birlikte Uykusuz Anneler Kulübü’nü kurdu.

Topluluk Yönetimi üzerine tecrübeli bir isim haline gelen Peri, UykusuzAnneler.com’u anneden anneye deneyim, uzmandan anneye bilgi paylaşımı, kadınları ilgilendiren her konuda faydalı, eğlenceli ve empatik içerik üreten bir platform olarak yürütüyor.

 -

Ferhan Saral

Genel Koordinatör – Her Şeyden Sorumlu Genel Müdür

Lisansını İstanbul Üniversitesi’nde İktisat üzerine tamamladıktan sonra 2001 yılında kurumsal hayata eğlence sektöründen hızlı bir giriş yapan Ferhan Saral, Mars Entertainment Group’ta yaklaşık 11 yıl süreyle çalıştıktan sonra bu yöndeki hayatına son vererek hobisini işe dönüştürdü ve profesyonel fotoğrafçılık yapmaya başladı. Bir yandan profesyonel olarak fotoğraf çekmeye devam eden Ferhan, bir yandan da Dijital Topuklar’da “Her Şeyden Sorumlu Genel Müdür” görevini yürütüyor. Ayrıca, Elif ve Peri ile birlikte markalar için dijital projeler üretiyor.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım