SosyalKafa

Viral Video’lu Reklamlar Youtube’u Ele Geçiriyor

Viral video dijital reklamcılığın en etkili silahlarından bir tanesidir. Bunun en yoğun kullanıldığı mecra ise youtube olarak karşımıza çıkıyor. Bazıları öyle ki yaratıcılıklarıyla kendinden uzun süreler bahsettiriyor. Bunun yanı sıra bazı çalışmalar da vasatın altında kalmayı başarıyor.

Sizlere bir kaç güncel Viral Reklam örnekleri sunuyoruz (Değerlendirme size ait):

1- Volkswagen’ın SUV modeli T-Roc için hazırladığı eğlenceli reklam filminde inatçı bir keçi, T-Roc kullanıcısıyla karşılaşıyor.

2- iPhone X bağlantılı Airpods kulaklıkları paylaşan bir çift, New York sokaklarında müziğin, dansın ve romantizmin doruklarına çıkıyor.

3- Samsung Gear 360 2017 modeli, bir önceki yıl tanıtılan modele kıyasla, öncelikli olarak 4K desteği ile dikkat çekiyor. 4K çözünürlükte 360 derece eğlence, parti ve spor etkinliklerinde çekilen anlar viral videoda izleyenlere sunuluyor.

4- Jolly Tur’un “Cinnetten Bir Köşe” isimli reklam filmi Youtube, Facebook gibi online platformlarda 8 milyondan fazla izlenip çok sevilirken, gösterime girdiği sinema salonlarında da gerçek sinema filmi gibi algılandı. Daha da ilginci, Jolly Tour blog sitesinden edinilen bilgiye göre reklam filmine konu olan o otelde kalmak isteyenlerin olması.

5- Brothers Limousin  ” Star Sensin ” isimli reklam filmi Youtube,Facebook,İnstagram sosyal mecralarda ilk gününde önemli izlenmeye ulaştı.Bir bodyguard ile aktristin paparrazzi ‘ den kaçışını konu alan viral video içinde farklı ögeler barındırarak limuzin ön plana çıkartılıyor.

 

Cenk Aygün

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım