SosyalKafa

Human: Yürümeye Teşvik Eden Uygulama!

Günde kaç dakika, hangi saatler arasında yürüdüğünü düzenli takip etmek isteyen ve kaç kalori yaktığını bilmek isteyen akıllı telefon/ tablet kullanıcıları için müthiş bir uygulama: Human.

 

Fotoğraf: https://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2013/09/human-screenshots.jpg

Kullanım dili İngilizce olan Human’ı ücretsiz olarak akıllı telefonunuza indirebilirsiniz. Telefonunuz elinizde, cebinizde, çantanızda olduğu müddetce vücut ritminizi kontrol ediyor olacaktır. Konumunuzu açık tutturak uygulamayı kullanırsanız ise günlük mekan haritanızı da görebilirsiniz. Konumunuzu ve internetinizi açmadan da ritminizi takip eden uygulamada kalori kontrolünüz için internetinizi açıp uygulama sayfasını güncellemeniz yeterli olacaktır.

Human’ın kullanıcılarını yürümeye teşvik etme özelliği ise sporunu önemseyenler için olumlu bir alternatif. Uygulama size gün içerisinde hareketsiz durduğunu sürece bildirim göndermekte. Kaç dakikadır hareketsiz olduğunuzu belirterek hareket etmeniz konusunda uyarı mesajları atan uygulama, gün sonunda sizi yürümeye daha da teşvik eden bildirimler gönderecektir!

 

 

Ceren Ataş

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım