SosyalKafa

Instagram önerilerinden artık kaçış yok!

 Bu ayın başlarında hashtag takip olanağı sunan Instagram, şimdi de yeni bir yeni bir öneriler özelliğini sunmaya başlamış durumdaSizin için Önerilenler özelliği, ilginizi çeken gönderilerin doğrudan akışınıza gelmesini sağlayacak.
Instagram için büyük bir güncelleme geliyor!

Instagram önerileri akışınıza taşıyor!

İlk olarak seçilmiş kullanıcıların görmeye başladığı öneriler için şirket, sonunda resmi açıklamayı Yardım dokümanları üzerinden gerçekleştirdi. Fotoğraf ve video paylaşım platformu, bu önerilerin takip ettiğiniz diğer hesaplarda beğendiğiniz gönderiler tabanlı olacağını ifade ediyor.

Bu gönderilerin diğerlerinden ayrılması için her birinin üzerinde Sizin için Önerilenler başlığı gösterilecek. Bu arada iyi haberi de verelim; bu türdeki gönderileri yanlarındaki üç noktaya tıklayarak geçici bir süre içingizleyebileceksiniz. Maalesef kalıcı bir çözüm ise şimdilik sunulmuyor.

Kronolojik sıralamayı bırakarak kullanıcıları kızdıran şirketin bu hamlesi işleri daha da kızıştıracak gibi gözüküyor. Kullanıcıların sürekli olarak farklı hesapları akışlarında görmekten başka çaresi maalesef olmayacak. Bakalım, kullanıcıların bu özellikle ilgili tepkileri ne yönde olacak?

Kaynak

Gizem Keskin

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım