SosyalKafa

Snapchat Hikayeleri Web Ortamına Taşınıyor

Snapchat, Snapchat Hikayelerini (Snapchat Stories) internet ortamına taşımak için “Stories Everywhere” adını taşıyan bir araç geliştiriyor.

Detayları henüz tam olarak netleşmese de Snapchat’in uygulama dışında da hikaye paylaşmayı sağlayacak bir araç geliştirdiği konuşuluyor. Cheddar isimli web sitesinde anonim bir kaynak tarafından paylaşılan bilgiye göre Snapchat, hikaye paylaşım özelliğini web ortamına taşımayı hedefliyor. Bu girişim, Snapchat’in web tarayıcısına uyumlu bir versiyonu da, web paylaşım aracı da ya da her ikisi de olabilir.

Cheddar’da yer alan makale “Stories Everywhere”in bir web aracı olacağı yönünde. Snapchat içerikleri bu sayede web ortamında da görüntülenebilecek. Fakat doğası gereği 24 saatten uzun saklanmayan Snapchat içerikleri paylaşılabilir değil. Yeni araç sayesinde içerikler daha uzun süre mi gösterilecek ya da paylaşılabilecek mi? Muhtemelen hayır.

Cheddar’a konuşan anonim kaynağın işaret ettiği bir diğer nokta ise Snapchat içeriklerinin üçüncü parti uygulamalara entegre edilebileceği yönünde. Eğer bu şekilde bir uygulamaya giderse finansal açıdan zor günler geçiren Snapchat için önemli bir artı olabilir. Stories Everywhere gibi bir özelliğinin uygulamaya yeni kullanıcılar çekeceğini de unutmamak gerekiyor.

 

Kaynak

Gizem Keskin

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım