SosyalKafa

YouTube uygulaması için yeni özellikler geliyor!

Android YouTube uygulaması güncellendi. Uygulamanın 13.01 versiyonunun kodlarında başta koyu tema olmak üzere farklı özelliklerle ilgili ipuçları bulunmakta.

CES 2018’de öne çıkan iki önemli teknoloji! (Video)

YouTube uygulaması yeni özelliklere kavuşuyor!

YouTube uygulamasının 13.01 versiyonu Google Play’de yerini aldı. Beta sürümü olan bu uygulamanın dosyaları incelendiğinde kod satırlarında gelecekteki özellikler ile ilgili bazı ipuçları bulunmakta.

Youtube uygulaması

Uzun süredir beklenen koyu tema muhtemelen bir sonraki güncelleme ile geliyor. Bu tema uygulamanın tamamında kullanılabilecek. Gece modu olarak bilinen bu özelliği kullanıcıların etkinleştirip / devre dışı bırakabilecekleri bir anahtar olacak.

Chrome ve Gboard’dan sonra YouTube da gizli mod özelliğine sahip olabilir. Şu anda kullanıcılar, ayarlarda “Geçmiş ve Gizlilik” bölümüne giderek izleme ve arama geçmişini duraklatabiliyorlar. Gizli mod ile birlikte bu özellik daha kullanışlı hale gelecek.

YouTube uygulaması incelemesi ile ortaya çıkan yeni bir özellik de reklamları atlamak için kaydırma özelliği. YouTube kullanıcıların beş saniye sonra reklamı atlamak için dokunmak yerine bir reklamı kaydırmasına izin vererek bu adımı basitleştiriyor olabilir.

Bu özelliklerin önümüzdeki güncellemeler ile geleceği muhtemel. YouTube iOS uygulamasının da zaman içinde aynı özelliklere kavuşması bekleniyor.

 

Kaynak

Gizem Keskin

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım