SosyalKafa

Hepsipay e-ticaret Sitesi

Hepsipay e-ticaret Sitesi

Günümüzde birbirinden farklı e-ticaret siteleri müşterilere, markalara ticaret işlemlerini hızlı, güvenilir ve daha kolay bir şekilde gerçekleştirmeleri için çeşitli hizmetler sunmaktadır. Hepsipay’de (D Ödeme Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.) 15 yıllık deneyime sahip Hepsiburada’nın online ödeme dünyasında bir girişimi olan bir e-ticaret sitesidir. Hepsipay’in müşterilerine, tahsilat yapabilmek için gerekli olan birbirinden farklı birçok hizmeti vardır:

  • Günümüzde dolandırılma olasılığı çok yüksek olan online alışverişi güvenli bir şekilde gerçekleştirmeleri için müşterilerine Fraud koruma sistemiyle son derece güvenilir bir şekilde hizmet verirler. Müşteriler bu güven ile beraber online alışverişlerden korkmadan yararlanabilirler.
  • Hepsipay müşterilerine kolay ödeme, tekrarlı ödeme, sanal pos gibi daha birçok farklı imkân da sağlamaktadır. Buradan yapacağınız ticari işlemleriniz son derece güvenli olmasının dışında sizlere zaman tasarrufu da sağlayacaktır. Örneğin, buradan sanal pos hizmetinden yararlandığınızda banka banka gezmenize gerek kalmıyor çünkü Hepsipay bunu sizin için hallediyor, size düşen sadece başvuru yapmak oluyor. Ne kadar güzel bir uygulama değil mi?
  • Hepsipay ayrıca müşterilerinin bilgilerini kayıt altında tutuyor ve tekrar alışveriş yaptığınızda uzun uzun bilgilerinizi yeniden girmenize gerek kalmıyor. Tek tıkla buradan hızlı ve kolay bir şekilde alışverişinizi tamamlamış oluyorsunuz. Ayrıca Hepsipay son derece güvenilir kadrosuna ve PCI DSS güvenilirlik sertifikalarına sahip olduğu için ticaret işlemlerini buradan gerçekleştirebilirsiniz.
  • Hepsipay Türkiye’nin en büyük e-ticaret şirketi Hepsiburada’nın online ödeme dünyasındaki bir girişimidir. Hepsipay’in birincil hedefi müşterilerine güven duygusunu aşılayabilmektir. Pazaryeri müşterileri tarafından tercih edilen Hepsipay’in güvenilir olması büyük bir etken çünkü pazaryerleri buradan anlık ve hızlı nakit akışı sağlıyorlar. Bu nakit akışı sırasında herhangi bir para kaybı ticaret işleyişini etkileyebilir fakat Hepsipay e-ticaret sitesi sahip olduğu güvenlik filtreleriyle nakit akışları sırasında meydana gelebilecek tüm sorunlara karşı önlemini her zaman aldığı için pazaryerleri tarafından da tercih edilen bir sitedir.

Yukarıda bahsedilen imkanlara daha detaylı olarak Hepsipay internet sitesinden de ulaşabilir ve son derece güvenli olan, müşterilerinin her zaman yanında olan bu e-ticaret sitesi Hepsipay’den sizlerde faydalanabilirsiniz.

 

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım