SosyalKafa

Sosyal Medya, Gençler İçin Yeni Bir İş Kapısı

Sosyal Medya, Gençler İçin Yeni Bir İş Kapısı

Ticarette dijital pazarlamanın ve sosyal medyanın önemi arttıkça, bu alana ilgi duyanların sayısı da artıyor. Hatta sosyal medya artık başlı başına bir sektöre dönüştü. Bu alana ilgi duyan ve profesyonel anlamda çalışmalarda bulunmak isteyenler ise rotasını Sosyal Medya Kampüsü eğitimlerine çeviriyor. Son dönemde düzenlediği etkinlikler ile ses getiren platform, oldukça faydalı eğitim programlarına da imza atıyor.

Özellikle sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlığı alanında eğitim almak ve kendini geliştirmek isteyenler, düzenlenen eğitim programlarına katılarak sertifika almaya da hak kazanabiliyor. Sosyal Medya Kampüsü çeşitli markalar ve ajanslar ile bağlantı içerisinde bulunduğundan, eğitim programlarına katılanlara staj yapma ya da işe başlama gibi şansların sunulması da mümkün olabiliyor.

İlgi alanında yazılım olanlar da yine bu eğitimlerden faydalanabiliyor. Android yazılımı eğitimi gibi yazılım alanında profesyonel bir eğitim almak isteyenlerin bu noktada bir hayli şanslı olduklarını da söyleyebiliriz. Verilen eğitimlerin süresi, hangi alanı kapsadığına bağlı olarak değişebiliyor. Söz konusu eğitimler üniversiteler ile ortak bir şekilde yürütülüyor.

Bu Etkinlikler Büyük İlgi Görüyor!

Bu platform tarafından yürütülen eğitimlerin büyük bir ilgi gördüğünü de söylemek mümkün oluyor. Sosyal medya ya da dijital pazarlamanın yanı sıra e-ticaret alanlarında da geniş kapsamlı etkinlikler düzenleniyor. Dolayısıyla ileride e-ticaret ile satış yapmak isteyen girişimciler dahi bu etkinliklerden fazlasıyla faydalanabiliyorlar. Aynı zamanda sosyal medya alanında uzmanlaşmak isteyenler ya da dijital pazarlamayı mercek altına alanlar da elbette etkinliklerdeki yerini alıyor.

Bu alanlara SEO da dahil ediliyor. SEO alanında ilerlemek ve donanımlı bir şekilde iş hayatına atılmak isteyenler, hiç tereddüt etmeden söz konusu eğitimlere ve etkinliklere katılabilir. Her geçen yıl daha fazla ilgi gören bu alanda uzmanlaşmış isimlerden eğitim almak ve sonunda sertifika ile eğitimi taçlandırmak, gençler için cazip bir seçenek olabiliyor.

Geleceğin en önemli meslekleri olarak gösterilen sosyal medya uzmanlığı, SEO uzmanlığı ya da dijital pazarlama uzmanlığı gibi alanlarda kariyer hedefliyorsanız, bahsettiğimiz eğitim ve etkinlikleri mercek altına alabilirsiniz. Sosyal Medya Kampüsü web adresinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Atınç Gürçay

Atınç Gürçay

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım