SosyalKafa

İşte Kıyamet Alâmeti: Sagopa Kajmer Ateist Olduğunu Açıkladı!

“Önce Cecelistler Ağladı Sonra Sagocular”

26 Mayıs tarihinde Instagram’da paylaştığı gönderinin altında hayranlarının sorularına yanıt veren Sagopa Kajmer, ateist olduğunu açıkladı.

Kendisine dini inancıyla ilgili soru soran bir takipçisine, yalnızca ‘yok’ diyerek cevap veren sanatçının bu açıklaması sevenleri arasında büyük bir tartışmaya sebep oldu. Kimileri hesabın sahte olduğunu iddia etti, kimileri bu ifadeyi yorumlayarak, ‘hayır, o yalnızca inancın insanın özeli olduğunu söylemek istiyor’ gibi çıkarımlar ortaya attı.

Tartışmaların uzayıp gitmesinden rahatsız olan Yunus Özyavuz, bilinen lakabıyla Sagopa Kajmer, Instagram’da yaptığı bir başka uzun açıklamayla bu belirsizliğe, ‘artık sadece kendime inanıyorum’ diyerek açıklık getirdi.

Diğer Yorumları, tartışmaları ve paylaşımları şu iki kısa videoda bulabilirsiniz:

Daha önce muhafazakar kimliğiyle öne çıkan bir başka sanatçı olan Mustsafa Ceceli’nin eşini aldatması olayı da, onunla yakın dünya görüşlerini paylaşan hayran kitlesi üzerinde benzer bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Elbette internetin munzur tayfası da bu malzemeyi gözden kaçırmadı ve ortaya oldukça komik paylaşımlar çıktı. Buyurun onlardan birkaç tanesi:

 

 

Ali Mert Gürbüz

Ali Mert Gürbüz

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım