SosyalKafa

Elazığlı Yuri Boyka’ya Uyarı Geldi: Kendin Ol!

Elazığda yaşayan 27 yaşındaki Ramazan Temizkan, Hollywood yıldızı Scott Adkins’e benzerliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Savunma sporlarıyla ilgilenen Temizkan, Adkins’in canlandırdığı dövüş ustası Yuri Boyka karakterinin aksiyon sahnelerinde gerçekleştirdiği atletik hareketleri taklit ediyor. Yaşadığı mahallede arkadaşları tarafından ‘Boyka’ diye çağrılan Elazığlı genç, bundan oldukça memnun olduğunu ve en büyük hayalinin bir dizide oynamak olduğunu söylüyor.

Temizkan’a her zaman Yuri Boyka diye seslendiklerini dile getiren arkadaşı Numan Yıldırım, ‘Kendisinin Yuri Boyka’ya benzemesi bize gurur veriyor. Alışverişe giderken, çarşıda gezerken herkes Ramazan’ı Yuri Boyka diye çağırır’ diye arkadaşının ününden duyduğu mutluluğu bu samimi cümleyle dile getiriyor.

Sadece sahneleri taklit etmekle kalmayıp, saç ve sakalını da Yuri Boyka gibi tıraş eden ve dövüş sanatları eğitmenliği yaptığını iddia eden namıdiğer Elazığlı Yuri Boyka, yaptığı abidik gubidik hareketlerin yanısıra, çıkardığı hırçın seslerle de Elazığlı sevenlerini coşturmaya devam ediyor.

Yalnız görünen o ki, kendine olan özgüvenini, yakışıklılığını ve kaslı hatlarını bir Hollywood yıldızı üzerinden tanımlamasını doğru bulmayan bazı Ramazan severler, ona önemli bir uyarıda bulunuyorlar: ‘Kendin ol!’

Ali Mert Gürbüz

Ali Mert Gürbüz

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım