SosyalKafa

Şevval ve Begüm’den Etkinlik Bülteni: KaleTalks’ta İhsan Elgin… IT Strateji Günü 2018…

KaleTalks – İhsan Elgin – İşin Geleceği

Birinci yılını dolduran KaleTalks ile ilham veren buluşmalar devam ediyor! KaleTalks bu ay İhsan Elgin’i ağırlıyor. Kale Grubu, bir senedir sürdürdüğü “KaleTalks” sohbet serisiyle sektörün önde gelen isimlerini katılımcılarla bir araya getiriyor. Geçtiğimiz sene yoğun ilgi gören etkinlikler bu yıl da ilham verici konuşmacıları ağırlıyor. İsteyen herkesin ücretsiz olarak katılabileceği etkinliğe Eventbrite üzerinden ( http://bit.ly/kaleTalksihsanelgin ) kayıt olabilirsiniz.

  

İhsan Elgin Kimdir?

İhsan Elgin, kurumların girişimcilik dönüşümünü yöneten Core Strateji şirketinin kurucusudur. Türkiye’nin erken seviye yatırımcılar için tek pazar analiz platformu olan Startups.Watch’un ve finansal teknolojiler alanında lider organizasyonu olan FinTech stanbul’un ise kurucu ortağıdır. İş Girişim Sermayesi ve Finberg Yatırım A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesi’dir.

2011 Mayıs ayından bugüne kadar 60 şirketi hayata geçiren Türkiye’nin ilk teknoloji hızlandırma programı olan Girişim Fabrikası’nı Özyeğin Üniversitesi bünyesinde kurdu ve üniversitede Girişimcilik Merkezi direktörü olarak görev yapmaya başladı.

Atina ve Londra başta olmak üzere yakın bölgede girişimcilik, ‘Kurumiçinde girişimcilik kültürü oluşturma’, ‘’Yalın Yeni İş Geliştirme’’, ‘’Girişimlerde Performans Yönetimi’’ ve ‘Kurum- Girişim işbirliği’’ ve “Kurumsal İnovasyon” üzerine seminerler ve yüksek lisans seviyelerinde dersler vermektedir.

Teknoloji bazlı girişimleri olan genç girişimcilere melek yatırımcılık yapmakta ve düzenli olarak Business Leaders Startup dergisinde yeni iş geliştirme ve girişimcilik konularında yazılar yazmaktadır.

 

Tarih:28 Haziran 2018 Perşembe
Saat: 18:00
Yer:Kale Holding Binası
Büyükdere Caddesi Kaleseramik Binası 34330 Levent İSTANBUL

Detaylı bilgi: https://www.eventbrite.com/e/kaletalks-ihsan-elgin-isin-gelecegi-tickets-46705861489

IT Strateji Günü 2018

IT Strateji Günü, Bilgi Teknolojileri alanında öncü firmaların bir araya gelerek sunum yaptığı, katılımcılara yeni bakış açıları kazandırmayı amaçlayan, strateji odaklı bir IT etkinliğidir. Katılım Ücretsizdir.Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan IT Strateji Günü, Bilgi Teknolojileri alanında öncü firmaların bir araya gelerek ortaya çıkardığı, işbirliklerini artırmayı ve katılımcılara yeni bakış açıları kazandırmayı amaçlamaktadır.

Etkinlik İçeriği:

Neler Konuşulacak?
•Bulut İletişim ve Entegrasyon
•Network
•Sanallaştırma
•Siber Güvenlik
•Bulut ve API Servisleri
•Bulut Mimari Serverless Apps
•ERP
•Data Center
•Bulut Openstack
•IoT

 

Etkinlik Mekanı: BAU Beşiktaş Kampüsü

Etkinlik Tarihi : 13 Eylül 2018

Detaylı bilgi ve önkayıt içinhttps://www.karel.com.tr/it-strateji-gunu

 

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım